Prima pagină  »  Ştiri  »  AUTOMALL – service de lucrari vopsire si tinichigerie, partea a grupului
20 OCTOMBRIE 2010, 08:01
21,326
0
AUTOMALL – service de lucrari vopsire si tinichigerie, partea a grupului DAAC Auto
De DAAC Auto – AUTO MALL SRL
0



La 1 Septembrie 2010, la Chisinau si-a inceput activitatea centrul auto AUTOMALL, specializat in lucrari de tinichigerie, vopsitorie, precum si comert cu piese de caroserie. Centrul AUTOMALL este parte a grupului DAAC Auto.

Centrul dispune de 16 unitati de deservire, receptie in sectorul de oficii, precum si spatiu rezervat parcarii clientilor. Suprafata totala a sectiunii de oficii si a celei de deservire implicita a automobilelor constituie 1200 m2.

Sectiunea de deservire implicita a automobilelor cuprinde, la randul sau, sase sectoare:

1. Sectorul lucrarilor de spalatorie si curatatorie

1 unitate de deservire, unde fiecare automobil care urmeaza a fi supus reparatiilor este initial curatat. De asemenea, inaintea inmanarii automobilului catre proprietar, acesta trece din nou un proces de curatare finala. Acest sector dispune de un aparat profesional pentru spalat, aspirator, precum si de substante chimice specializate.



2. Sectorul lucrarilor de asamblare.

3 unitati de lucru, unde are loc dezasamblarea elementelor de caroserie sau a agregatelor necesare, pentru efectuarea lucrarior ulterioare. De asemenea, dupa vopsire, elementele de caroserie sunt reasamblate aici. Sectorul este echipat cu doua ascensoare cu capacitate de 4.5 tone, un instrument electric Makita si un instrument manual Force.



3. Sectorul lucrarilor de aplatizare

2 unitati de lucru, unde are loc aplatizarea elementelor de caroserie, precum si corectarea dereglarilor de structura a caroseriei. Acest sector dispune de utilaj specializat, produs de un nume notoriu in domeniu – compania BlackHawk, SUA. Utilajul permite identificarea si corectarea dereglarilor unghiulare in structura caroseriei, dar si a alinierii elementelor de caroserie, cu precizie de pana la 1 mm. De asemenea, aici este folosit si utilajul de sudare a companiei italiene Telwin, cre permite efectuarea a astfel de lucrari la un nivel tehnologic deosebit. Astfel, utilajul de sudare focalizata - spoter - permite reajustarea punctelor originale de contact in structua caroseriei in conditiile unui service, la un nivel mult mai calitativ si intr-un timp mult mai scurt.



4. Sectorul pregatirii automobilelor de vopsire.

7 unitati de lucru, unde au loc lucrari de aplatizare finala, slefuire si pregatire finala a automobilelor pentru procesul de vopsire. Acest sector dispune de utilaje ale unor producator cu renume mondial: Makita, Rupes, 3M. Toate lucrarile sunt efectuate cu materiale abrazive, mascante sau vopsele si lacuri din segmentul premium SPIES HECKER si 3M.



5. Sectorul vopsirii automobilelor.

3 unitati de deservire. Acest sector dispune de trei camere de vopsire si uscare, echipate cu sisteme speciale de recirculare si filtrare a aerului, si certificate conform standardelor europene in domeniu. Doua din aceste camere sunt folosite pentru vopsirea propriu-zisa, in timp ce una din ele este folosita pentru aplicarea materialelor primare si a diluantilor, vaporii acestor substante fiind prelucrati si neutralizati inainte de a fi directionati spre evacuare. Profesionistii din acest sector al centrului AUTOMALL opereaza cu utilajul liderului mondial in acest domeniu - compania germana SATA.



6. Sectorul de alegere si pregatire a vopselelor.

Centrul dispune de laborator propriu de pregatire a nuanei vopselelor, pe baza tehnologiei germane SPIES HECKER. Datorita acestui fapt, specialistii centrului pot pregati vopsele conform a mai mult de 150000 retete, pentru toate automobilele.

Pentru comoditatea clientilor, centrul are amenajata si o parcare pentru automobilele avariate, care sunt primite pentru asteptarea livrarii elementelor necesare reparatiilor.

Personalul centrului auto este unul de o inalta calificare, cu experienta importanta de lucru in tinichigerie, fapt care, impreuna cu echiparea excelenta a centrului cu cele mai moderne utilaje, garanteaza o calitate impecabila a reparatiilor. Managerii centrului dispun de experienta in domeniul lucrului tehnic si ingineresc al automobilelor si trec cursuri de perfectionate regulate, conform standardelor europene.

In acelasi timp, politica de preturi a centrului auto este una cat se poate de democrata: pretul pentru vopsirea unui element de caroserie porneste de la 75 Euro. Sloganul TECHNO CAR: "Noi avem grija de siguranta si confortul Dvs."



AUTOMALL SRL
MD-2023, or. Chisinau,
str. Uzinelor, 90.
tel.: (373 22) 84-01-00 service auto
тел.: (373 22) 84-01-01 piese de schimb
e-mail: info@technocar.md


Servicii:

Reparatii de inalta calitate a elementelor de caroserie:


dezdoire si aplatizare de orice grad de dificultate
vopsire si poleire cu materiale SPIES HECKER si 3M
aerografie


Piese de schimb:

piese de caroserie originale
piese de caroserie neoriginale
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!