Prima pagină  »  Ştiri  »  Cum a fost intampinat noul Toyota RAV4 in Moldova
15 OCTOMBRIE 2010, 11:35
2,194
0
Cum a fost intampinat noul Toyota RAV4 in Moldova
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
Distribuitorul Oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, anunta un start deosebit al vanzarilor noului RAV4 in Moldova. Doar in cateva luni de la lansarea acestuia, clientilor din tara noastra le-au fost livrate 30 de exemplare RAV4, iar alti 30 de clienti au incheiat deja contracte de livrare a unuia din cele mai populare crossover-e din tara noastra si isi asteapta livrarile.



Toyota RAV4 2010. Ce aduce ea nou?

Design.

Cheia succesului noul RAV4 pe piata Republicii Moldova este design-ul sau, mult mai sportiv si mult mai dinamic. Noua grila cromata a radiatorului, impreuna cu noile blocuri optice si o forma noua, aerodinamica, a barei de protectie fata, ii confera modelului un stil deosebit si o silueta deosebit de dinamica. Partea spate continua si ea acelasi profil marcat de dinamism, atragand imediat privirea catre noile blocuri optice cu tehnologie LED. Pana si eleronul de aici are inglobat un stop cu LED-uri.

Dotari
Modele Toyota au in mod traditional dotari generoase, chiar si in versiunile de baza. La Distribuitorul Oficial din Republica Moldova, RAV4 facelift este disponibil cu tractiune integrala, in 6 versiuni de dotari. Din cele mai apreciate elemente cu care este echipat noul RAV4, putem distinge: prezenta unui hard-disk de 40 GB, sistem de navigare propriu, diplay LCD, camere viziune spate, interata Bluetooth pentru conectarea telefonului mobil cu comenzi pe volan, volan captusit cu piele. Iar calitatea de exceptie a interiorului este subliniata si de captuseala scaunelor, cu piele Alcantara. Pretul modelului in dotare de baza, cu transmisie manuala este de 21650 euro.

Motor si transmisie
Inima noului RAV4 este unul din cele mai eficiente motoare in clasa sa – un propulsor de 2.0 litri, cu o putere de 158 CP, care aduce tehnolgia TOYOTA Dual VVT-I VALVEMATIC. Acest sitem controleaza continuu gradul de deschidere a valvelor de admisie si evacuare in cilindru, asigurand astfel intodeauna o operare eficienta si sigura. Noul RAV4 beneficiaza de intreg setul de tehnologii Toyota Optima Drive, care ii garanteaza proprietarului o eficienta deosebita, la care contribuie fiecare componenta a automobilului.

De asemenea, automobilul poate fi echipat cu o transmise manuala in 6 tepte sau cu una automata cu rapot continuu variabil Multidrive S. Aceasta ofera si posibilitatea operarii manuale a 7 trepte predefinite. Toate aceste elemente au permis obtinerea unuia din cele mai buni indici de consum in segmentul sau: doar 7.5 litri/100 km in regim mixt.

Siguranta (5*EURONCAP)
Dotarea generoasa cu sisteme de siguranta activa si pasiva il distinge pe noul RAV4 fata de concurentii sai. Chiar in dotarea de baza se includ noua airbag-uri, si tehnologii precum ABS, EBD, BA, VSC , TRC, HAC, WIL, etc.

Mai multe informatii, vizavi de preturile si dotarile noului Toyota RAV4 le puteti afla pe site-ul oficial Toyota in Moldova - www.toyota.md, dar si direct in showroomul Centrului Toyota Chisinau Continent.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!