Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift pentru Volkswagen Eos
13 OCTOMBRIE 2010, 16:18
1,912
0
Facelift pentru Volkswagen Eos
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Desi stirile despre modele noi sau actualizate faceau valva mai ales inainte de inaugurarea Salonului Auto de la Paris, Volkswagen aduce noutati in gama sa si acum, anuntand un facelift pentru decapotabila sa – Eos, care a primit si ea noua fata caracteristica marcii.

Partea frontala se bucura astfel de faruri complet noi si de o alta grila a radiatorului, cu trei linii cromate orizontale. In interiorul farurilor, aranjamentul LED-urilor aminteste de cel al noului Touareg. De asemenea, Eos primeste acum si functia Light Assist, care poate gestiona in mod autonom fazele lunga/scurta ale farurilor.

In interior, Eos a primit noi ceasuri de bord, cu un display color, acesta fiind disponibil insa in dotarile mai avansate. Noul Eos se bucura si de un sistem care ii poate cobori si inchide pavilionul prin comanda de la distanta. Tot pentru dotarile de top, Eos mai primeste si o noua textura de piele in interior, care reflecta razele soarelui si se incalzeste mult mai incet in zilele caniculare.

Volkswagen a mai operat si cateva actualizari la partea tehnica, aplicand tehnologia BlueMotion pentru a spori eficienta motorizarilor din gama. Spre exemplu, propulsorul 2.0 TDI, de 140 CP, consuma acum cu 0.7 litri/100 km mai putin pe Eos.

Volkswagen Eos facelift va debuta public in luna noiembrie, la Salonul Auto de la Los-Angeles.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!