Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Mitsubishi Outlander XL este in Moldova!
28 OCTOMBRIE 2010, 11:11
2,474
0
Noul Mitsubishi Outlander XL este in Moldova!
De Elitautodiamant SRL - Distribuitor Oficial Mitsubishi Motors in Republica Moldova
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Distribuitorul Oficial Mitsubishi Motors in Moldova anunta startul vanzarilor noul Mitsubishi Outlander XL, la un pret de start de 16 300 Euro. Versiunea facelit a adus cu ea modificari importante, printre care disponibilitatea modelelor cu tractiune pe fata si propulsor eficient de 2.0 litri, un nou design al partii frontale, precum si materiale de calitate superioara in interior.

Mitsubishi Outlander XL 2010. Care sunt elementele noi?

Design

Unul din elementele principale ale succesului lui Outlander XL este designul sau sportiv si dinamic. Silueta modelului facelift a devenit si mai expresiva, datorita noii grile frontale, in ton cu tendintele actuale ale marcii. Aceasta poarta numele de Jet Fighter si cuprinde si elemente optice ale familiei Lancer X. Mitsubishi Outlander XL a primit si o noua forma a barei de protectie. In dotarile maxime, modelul este dotat si cu indicatoare de directii inserate in corpul oglinzilor exterioare. In ansamblu, designul lui Mitsubishi Outlander XL este, ca si pana acum, o intruchipare a proportiilor echilibrate, dar dinamice.

Interiorul vast abunda acum in mici detalii placute: plansa de bord este tapitata acum cu piele, captuseala usilor de asemenea dispune de insertii de piele, menite sa sublinieze eleganta interiorului. De asemenea, Outlander XL a primit si un nou display LCD multifunctional, pozitionat intre ceasurile de bord, iar bordul in intregime dispune acum de reglare graduala intensitatii de iluminare.

Dotari

In showroom-ul Mitsubishi Motors din Moldova, versiunea facelift a lui Outlander XL este disponibila in 7 versiuni de dotari. Cea mai esentiala noutate aici este aparitia noului motor in gama, de 2.0 litri si 147 CP, care vine in tandem cu tractiune exclusiv pe rotile din fata - de asemenea o nouatate pentru Outlander XL (anterior modelul a fost disponibil doar cu motorizari de 2.4 litri si 3.0 litri, si doar cu tractiune integrala).

Pentru informatii suplimentare si o cunoastere "pe viu" a modelului, sunteti asteptat in showroom-ul Mitsubishi Motors Moldova, la adresa:
bd. Dacia, 55, Chisinau
Tel.: 567-345
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!