Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen in Moldova: Leasing la doar 11%
21 OCTOMBRIE 2010, 12:10
2,417
0
Volkswagen in Moldova: Leasing la doar 11%
De RUMEON SRL, Distribuitor Exclusiv Volkswagen in Republica Moldova
0


Nu stii ce oferta ti se potriveste?

Nu ai nevoie de comisioane ascunde?

Exista oferta potrivita pentru tine!

Acum ai leasing la doar 11% anual pentru toata gama de automobile Volkswagen. In plus - asigurare RCA (obligatorie) cadou.

Partenerii Volkswagen sunt BT Leasing Moldova si Euroasig Grup.

Ne dorim sa fim mai aproape de tine si sa iti oferim suportul nostru pentru realizarea planurilor tale.

Volkswagen este cea mai buna alegere in achizita unui automobil. De ce? Pentru ca noi, echipa Volkswagen, am facut totul pentru ca fiecare moment petrecut alaturi de unul din automobilele noastre sa fie cat mai avantajos pentru tine: de la conditii speciale de achizitie si oferte de finantare convenabile, pana la costuri moderate de intretinere si un pret excelent la revanzare.

Doar noi iti oferim intreaga gama de modele spre alegere, la cea mai avantajoasa rata de finantate, indiferent de termenul contractului de leasing - 1, 2 sau 3 ani.

Sunteti la o etapa de extindere a afacerii Dvs. si aveti nevoie de un nou automobil? Si in acest caz conditiile eficiente si accesibile de finantare, fara comisioane ascunse, Va vor ajuta sa aveti un viitor previzibil si clar.

Volkswagen 11% - leasing-ul corect!

Partenerii actiunii:


I.C.S. “BT Leasing MD” S.R.L.
, membra a Grupului financiar Banca Transilvania, este o companie cu capital integral strain, ce activeaza pe piata Republicii Moldova din anul 2008. Politica de finantare a BT Leasing Moldova urmareste permanent identificarea si finantarea unor noi proiecte privind autovehicule, echipamente si utilaje, care se regasesc in produsele noastre de leasing, menite sa sprijine investitiile agentilor economici, precum si necesitatile particularilor.

La noi esti primit cu atentie, sfatuit cu profesionalism, afacerii tale i se acorda importanta cuvenita si problemele tale sunt rezolvate cu maximum de eficienta. Suntem constienti ca succesul companiei depinde in mod direct de multumirea clientilor nostri.

Adresa noastra. Chisinau, str. A. Puskin 60/2

Telefon. 260-790
Web:www.btleasing.md

Compania de Asigurări „EUROASIG GRUP” SRL vă prezintă un produs inedit pentru piaţa autohtonă care se numeşte „CASCO DEPLIN – MAŞINĂ LA SCHIMB” (Asigurarea CASCO conform Acţiunii Volkswagen 11%), ce mai include următoarele servicii gratuite:

MAŞINĂ LA SCHIMB – folosinţă gratuită temporară a unui automobil pe durata efectuării reparaţiilor la automobilul avariat, primind un confort şi o deservire impecabilă prin economisirea timpului şi a banilor;
serviciul COMISAR DE AVARIE – cu deplasarea la locul producerii evenimentului asigurat în timp de 10 minute în raza municipiului Chişinău (non-stop, inclusiv şi în zilele de sărbătoare), primind o asistenţă gratuită şi un ajutor operativ în cadrul accidentelor rutiere, precum şi în cadrul altor evenimente;
serviciul DIRECT LA SERVICE – orice client care a telefonat comisarului de avarie de la locul producerii accidentului rutier poate să urmeze direct la staţia de deservire auto, înştiinţarea privind producerea cazului asigurat, putând fi perfectată atât la locul producerii accidentului rutier, cât şi la staţia de deservire auto, fiind înmânată comisarului de avarie;
serviciu EVACUATOR posibilitatea utilizării serviciului de evacuare gratuită a automobilului avariat;
ACUM ŞI ÎN LOCALITATEA TA – deschiderea dosarului de daună şi plata despăgubirilorde asigurare în teritoriu (în afara municipiului Chişinău) oferă asistenţă juridică gratuită.


Apelând la proiectul inedit pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova – CASCO
DEPLIN – MAŞINĂ LA SCHIMB, primiţi un confort şi o deservire impecabilă prin
economisirea timpului şi a banilor.



Tel.: 880 440; 880 480,
Web:www.euroasig.md



Distribuitor oficial Volkswagen in Republica Moldova:
RUMEON SRL
Showroom Volkswagen: str. Varnita, 22, Chisinau
Telefon: 407-700
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!