Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi, decorat cu premiul Red Dot pentru cel mai puternic design
1 NOIEMBRIE 2010, 09:48
1,517
0
Audi, decorat cu premiul Red Dot pentru cel mai puternic design
De Ilie Toma
0
Expresivitatea pura si designul inovativ al celor de la Audi este decorat cu premiul de design Red Dot Award. Acest premiu a recompensat mintile creative din lume inca din 1955, iar marele castigator al acestui an este Audi AG, care obtine 16 trofee.

Unele dintre trofee sunt oferite indirect, acestea fiind atribuite agentiilor care au creat anumite elemente premiante pentu Audi. Spre exemplu, sunetul corporativ Audi, considerat de organizatori drept unul creativ pana la un nivel de excelenta, este elaborat de una din agentiile partenere ale AUDI AG.

Centrul de Design Nordrhein Westfalen, initiatorul premiului Red Dot, a mai subliniat si alte elemente ale design-ului Audi, care au atras importantele premii. Conceptul de organizare a standurilor expozitionale, conceptele originale de organizare a evenimentele roadshow – precum cel dedicat recent noului Audi A1 – , si prestatia excelenta a marcii Audi in cadrul evenimentelor majore dedicate design-ului, precum Design Miami si Art Basel, i-au asigurat lui Audi recunoasterea din partea celor mai iscusiti maestri in ale formelor.

Nici o alta companie nu a mai obtinut in acest an un numar atat de mare de trofee, fapt care il transforma pe Audi intr-un lider al momentului in materie de design si comunicare.

Premiile Red Dot sunt oferite in primul rand datorita inovatiei si atractivitatii in design.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!