Prima pagină  »  Ştiri  »  "Incredere in miscare" – noua filosofie Subaru
2 NOIEMBRIE 2010, 11:08
1,666
0
"Incredere in miscare" – noua filosofie Subaru
De Ilie Toma
0
Subaru anunta astazi o schimbare importanta, care ii va marca intreaga filosofie a marcii pentru anii urmatori. In dorinta de a-si fortifica imaginea marcii si de a accentua valorile acesteia, Subaru adopta un nou slogan: “Incredere in miscare” (Confidence in Motion).

“Increderea” vine sa reflecte atasamentul celor de la Subaru fata de ingineria perfecta, si increderea pe care aceasta perfectiune o genereaza in randul celor aflati la volanul unui Subaru. “In Miscare” vrea sa reflecte angajamentul marcii spre o continua inovatie, pentru a intampina asteptarile clientilor intr-o lume in permanenta schimbare.

Printre randurile comunicatului celor de la Subaru, se poate observa o declaratie in care Subaru promite sa isi dezvolte in continuare automobilele luand in consideratie intr-un mod mult mai vizibil grija fata de mediu, declarandu-se si ca Subaru va oferi in viitor automobile fara a uita de esenta a ceea ce trebuie sa fie o masina: nu doar un obiect pentru transport, ci si o sursa de placere in condus si siguranta. Deoarece sistemul de tractiune integrala simetrica si motoarele boxer au facut intotdeauna modele marcii placute la condus si extrem de sigure in abordarea oricaror viraje, putem intui ca declaratiile de mai sus vin sa scuze o apropiata tendinta de downsizing la Subaru.

Totusi, un prim pas din cadrul noii filosofii se anunta extrem de interesant. La apropiatul Salon Auto de la Los Angeles, Subaru va expune un concept senzational (vezi imaginea alaturata de teasing), care va reflecta noile tendinte ale marcii.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!