Prima pagină  »  Ştiri  »  Incredibil, dar adevarat: Nissan Murano devine decapotabil!
16 NOIEMBRIE 2010, 17:45
1,823
0
Incredibil, dar adevarat: Nissan Murano devine decapotabil!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
V-ati imaginat vreodata cum ar arata un SUV decapotabil? Probabil nu. Si e firesc sa nu o fi facut. Totusi, cei de la Nissan par sa-si fi dorit cu tot dinadinsul sa fie primii in ceva, in orice, si au gasit nisa in care pot sa o faca: cea a SUV-urilor cabrio!

Noul Murano Cabrio nu numai ca pare absurd, dar se incapataneaza sa anunte cu mult fast rezolvarea unor probleme inexistente. Comunicatul celor de la Nissan abunda in descrieri siropoase: “Este primul crossover decapotabil cu tractiune integrala, care va oferi spatiu generos pentru patru adulti si pentru genti de golf, si chiar pentru bagaje, inclusiv si atunci cand pavilionul este coborat. In interior se vor regasi materiale calitative, conforme segmentului premium.”.

Poate fi o idee condamnata din start la esec. Se poate insa dovedi si un succes – totul depinde de indrazneala clientilor de a o cumpara. Paris Hilton s-ar putea sa isi cumpere unul. Cine o sti? Cert este faptul ca noul Murano CrossCabriolet, pentru ca asta este numele lui deplin, va debuta public la apropiatul Salon Auto de la Los Angeles, iar la inceputul anului 2011 modelul va ajunge in showroom-uri.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!