Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Chrysler 200: un Sebring in haine noi
16 NOIEMBRIE 2010, 17:13
2,236
0
Noul Chrysler 200: un Sebring in haine noi
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Dupa preluarea grupului Chrysler de catre cei de la Fiat, producatorul american a urmat o strategie prin care a lansat o serie de actualizari ale modelelor din gama sa, in speranta de a a-si impulsiona vanzarile. Totusi, schimbarile abia incep in tabara celor de la Chrysler, pentru anul 2011 fiind anuntata o revizuire a intregii game de modele ale marcii!

Revizuirea va cuprinde atat facelift-uri, cat si modele noi sau generatii noi. Cea mai intriganta noutate vine odata cu anuntarea unui nou model – Chrysler 200, care isi va face loc in gama Chrysler. Nu va faceti iluzii prea mari, insa, nou este doar numele si design-ul exterior – la partea tehnica avem o remodelare a modelului Sebring.

Totusi, trebuie sa recunoastem ca la design s-a lucrat foarte bine, modelul capatand o noua identitate vizuala, iar pe alocuri se face simtita si alura unui creion italian. Cat priveste partea tehnica, modificari mai esentiale au fost aplicate suspensiei, geometria acesteia fiind regandita pentru un condus mai confortabil, dar si mai manevrabil. In total, 26 din cele 30 de componente ale suspensiei au fost modificate. De asemenea, ecartamentul a crescut cu 10 mm, iar garda la sol a fost coborata cu 12 mm in fata si 6 mm in spate.

Sub capota se gasesc aceleasi motorizari, prezente pana acum pe Sebring pe piata americana: un propulsor de 2.4 litri aspirat natural, in patru cilindri, si un V6 de 3.6 litri, de 283 CP. Daca in cazul motorului V6 clientii pot beneficia de o transmisie automata 6 rapoarte, atunci pentru propulsorul de 2.4 litri cutia de viteze este una aproape arhaica, de 4 trepte.

Chrysler mai anunta ca a facut un efort substantial in asigurarea unei bune izolari fonice a modelului, adaugand nu mai putin de 45 de elemente noi, menite sa tina zgomotele nedorite departe de ambianta interiorului. De asemenea, cea mai mare parte a elementelor din interior au fost si ele actualizate, incluzand noul volan caracteristic recentelor modele Chrysler si noile ceasuri de bord.

Sedanurile de clasa medie formeaza cel mai important segment de piata in SUA, in 2009 vanzarile acestora insumand peste 1.6 milioane de unitati. Noul Chrysler 200 va ajunge in showroom-urile americane catre sfarsitul acestui an, iar asamblarea sa va avea loc uzina Chrysler din Michigan (Sterling Heights), SUA.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!