Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Club Moldova s-a intrunit sambata
8 NOIEMBRIE 2010, 09:01
1,820
0
Porsche Club Moldova s-a intrunit sambata
De Ilie Toma
0
Desi are mai putin de un an de cand este prezenta oficial pe piata Republicii Moldova, marca Porsche a reusit deja sa dea nastere unui club oficial local, format din posesorii automobilelor Porsche. Clubul este autorizat de producatorul german si este inclus in reteaua Porsche Clubs Worldwide, beneficiind atat de suportul producatorului, cat si a distribuitorului local Porsche.

Sambata, 6 noiembrie, clubul s-a intrunit in incinta showroom-ului Porsche Moldova. Spatiul din jurul edificiului a fost “asediat” de cele mai diverse modele Porsche – de la cele istorice, pana la cele actuale, la volanul carora isi facusera aparitia membrii clubului.

Dupa o introducere oficiala, in cadrul caruia au fost decorati cu titluri si cadouri cei care au pus bazele prezentei marcii Porsche in Moldova, printre care si Directorul Porsche Moldova – Oleg Frunze –, membrii clubului au urcat la bordul masinilor si au pornit in coloana pe traseul Chisinau-Leuseni pentru un tur de viteza.

Clubul Porsche este unul deosebit de exclusivist, membrii sai fiind pasionati ai marcii, dar si detinand un statul social privilegiat. Calitatea de membru poate fi obtinuta, insa, foarte rapid, cu o singura conditie: sa deveniti proprietarul unui Porsche...
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!