Prima pagină  »  Ştiri  »  Desi nu este Masina Europeana a Anului, Citroen DS3 castiga titluri
15 DECEMBRIE 2010, 14:07
1,656
0
Desi nu este Masina Europeana a Anului, Citroen DS3 castiga titluri de "Masina a Anului" peste tot in Europa
De Ilie Toma
0
Titlul acestei stiri poate parea un joc de cuvinte, iar astfel jocurile de cuvinte iti permit adeseori sa o faci pe filosoful. Si totusi, nu este cazul, pentru ca vorbim despre o situatie cat se poate de exacta. Luna noiembrie a adus suspans mare pentru cei de la Citroen, atunci cand modelul lor a trecut in finala premiului european Masina Anului, fiind considerat si unul din favoritii competitiei. Totusi, titlul ravnit i-a revenit lui Nissan Leaf, un model cu propulsie electrica, iar Citroen, desi favorit, a ramas fara titlul pe care fara indoiala se astepta sa-l primeasca.

In stilul unui castigator fara medalie, Citroen ne aunta, totusi, ca peste tot in Europa presa de specialitate ii ofera destinctii importante modelului DS3. Asociatia presei auto din Franta a desemnat modelul celor de la Citroen drept masina a anului. In Norvegia, DS3 a castigat de asemenea titlul similar. Pana si revista britanica Top Gear l-a desemnat de curand pe Citroen DS3 drept masina a anului, subliniindu-i caracterului puternic si creativ. In cazul celor de la Top Gear, publicatia britanica a dat preferinta modelului francez, desi acesta a concurat cu modele ale unor marci precum Bugatti, Jaguar, Bentley, Honda, Peugeot si Pagani.

Pe langa titlurile si aprecierile date de presa de specialitate, cel mai mult conteaza, insa, aprecierile date de cumparatori. Iar acestea sunt pe masura. De la lansarea sa, Citroen DS3 a reusit sa adune deja peste 55,000 de comenzi. Misiune indeplinita: DS3 le-a facut deja zile negre celor de la MINI...
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!