Prima pagină  »  Ştiri  »  E oficial, Chrysler a operat un facelift major pentru modelul 300
28 DECEMBRIE 2010, 13:56
1,979
0
E oficial, Chrysler a operat un facelift major pentru modelul 300 C
De Ilie Toma
0
Gama de modele Chrysler isi continua renasterea cu varful de gama. Modelul 300C a trecut printr-un facelift major, care i-a redefinit proportiile, i-a readus eleganta si care vrea sa transforme modelul intr-un reprezentant de onoare a segmentul de lux pe continentul american.

Partea frontala a fost complet modificata, cu un unghi de inclinare diferit, cu faruri noi si calandru nou. Pe langa proiectoarele din faruri, aici si-au facut loc si LED-uri de zi, intr-un aranjament unic, menit sa-i confere modelului o identitate recognibila. Per general, modelul pastreaza in mare proportiile versiunii de pana la facelift, insa pune un mai mare accent pe liniile care ii dau eleganta. Parbrizul si-a schimbat si el unghiul de inclinare, imbunatatind astfel si coeficientul aerodinamic al masinii, iar montantii ofera acum o mai buna vizibilitate. Pe lateral, geamurile au impreuna un singur contur cromat, care ii accentueaza lungimea generoasa a habitaclului masinii. Ca si pana acum, modelul poate fi echipat cu jante de 20 de inch.

Si la interior se regasesc imbunatatiri semnificative. Materiale mai bune, executie la un nivel mult mai inalt, ceasuri de bord redesenate intr-un stil mult mai elegant si un nou sistem media. Culoarea de ordine este albastrul acum, aceasta creand o atmosfera speciala in interior. Sistemul media dispune de un display de 8.4 inch, si acesta poate gestiona, pe langa sistemul audio si cel de navigare, si climatizarea masinii.

Noul Chrysler 300 C este asamblat in Canada, la uzina din Brampton. Modelul va ajunge in showroom-uri in primele luni ale anului viitor, dupa un debut public oficial la Salonul Auto de la Detroit.
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!