Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera mondiala Porsche la Detroit
27 DECEMBRIE 2010, 15:03
1,769
0
Premiera mondiala Porsche la Detroit
De Ilie Toma
0
Porsche va incepe anul 2011 cu o premiera mondiala importanta, care isi va face aparitia la Salonul Auto de la Detroit, pe cea mai importanta piata a producatorului din Stuttgart. Porsche nu specifica in mod clar care va fi numele premierei, insa in familia Porsche sunt asteptate doua mari lansari in viitorul apropiat.

In primul rand, dupa Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an, atunci cand Porsche a prezentat conceptul 918 Spyder si acesta a fost intampinat exceptional de bine de public, Porsche a anuntat ca va dezvolta un model de serie pe baza acestuia, care va inlocui Carrera GT. Un model atat de exotic poate fi lansat doar pe cea mai mare piata a celor de la Porsche, SUA, motiv care ne face sa intuim o posibila lansare a acestuia la Detroit.

De curand producatorul german a dat unda verde si dezvoltarii unui SUV compact, mai mic decat Cayenne. Aparitia acestuia la Detroit este insa putin probabila din mai multe motive. A trecut prea putin timp care sa lase inginerii Porsche sa-si definitiveze noua creatie, iar teritoriul strategic al SUV-urilor compacte pentru producatorii europeni este chiar Europa, si mai putin SUA.

In ultimele luni vanzarile Porsche pe piata americana au sporit considerabil, modele ca Panamera si noua generatie a lui Cayenne fiind deosebit de cald intampinate de publicul american.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!