Prima pagină  »  Ştiri  »  Un start bun pentru noul Renault Master: 50,000 de unitati produse
21 DECEMBRIE 2010, 16:42
1,641
0
Un start bun pentru noul Renault Master: 50,000 de unitati produse
De Ilie Toma
0
Desi a fost lansat in luna aprilie a acestui an, noul Renault Master a reusit deja sa se impuna pe piata vehiculelor comerciale usoare, reusind sa inregistreze 50,000 de unitati produse. Acum cateva zile, la uzina Renault de langa Metz, in partea estica a Frantei, a iesit de pe linia de asamblare vehiculul cu numarul 50,000.

Si generatia precedenta a lui Master a fost un succes de vanzari pentru Renault, insa noul model a reusit deja sa depaseasca asteptarile producatorului in cantitatea de unitati produse si vandute. Numai in Franta modelul curent a fost vandut in peste 12,000 de exemplare. Aici, in Franta, Master este lider in segmentul sau. In acelasi timp Renault detine in continuare intaietatea in vanzarile vehiculelor comerciale usoare in Europa, cu o cota de piata de 15.8%. Cota de piata a producatorului francez in acest segment a crescut cu 1.6 puncte procentuale fata de anul trecut.

Noua generatie Renault Master se mandreste cu costuri totale de exploatare cu pana la 40% mai mici decat generatia precedenta. De asemenea, Renault tine sa mentioneze ca succesul lui Master i se datoreaza in mare parte si faptului ca acesta este disponibil in peste 350 de versiuni.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!