Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi.md – A fost lansat site-ul oficial Audi in Moldova!
26 IANUARIE 2011, 14:05
1,759
0
Audi.md – A fost lansat site-ul oficial Audi in Moldova!
De RUMEON SRL, Distribuitor Oficial Audi in Republica Moldova
1
Distribuitorul Oficial Audi in Moldova, compania RUMEON, are onoarea de a anunta lansarea site-ului oficial Audi in Moldova – www.audi.md.

Site-ul este elaborat in conformitate deplina cu standardele de noua generatie ale Audi si cuprinde informatii complete despre lumea progesului „Vorsprung durch Technik”.

Odata cu lansarea noului site, Audi face un pas important pentru fortificarea pozitiei sale pe piata din Moldova.

Dupa cum afirma oficialii companiei RUMEON - distribuitorul oficial Audi in Moldova - marca Audi cunoaste o adevarata relansare pe piata din Moldova.

«Am lucrat mult pentru a-i conferi marcii Audi o perceptie corecta din partea publicului autohton. Avem deja evolutii cu adevarat majore in calitatea deservirii tehnice a automobilelor Audi, in calitatea procesului de vanzare si, in mod sigur, lansarea noului site, elaborat in conformitate deplina cu standardele de noua generatie in materie de comuncare web ale AUDI AG, constituie un pas important pentru intarirea pozitiei marcii Audi pe piata Moldovei.

Le uram bun venit pe site tuturor pasionatilor marcii Audi si ii invitam sa devina vizitatori permanenti, pentru ca aici vor putea sa afle toate evenimentele importante in viata Audi!»

Explorati noul Audi.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!