Prima pagină  »  Ştiri  »  Calitatea lui Nissan Qashqai, recunoscuta de germani
24 IANUARIE 2011, 08:43
2,082
0
Calitatea lui Nissan Qashqai, recunoscuta de germani
De Ilie Toma
0
Mai fiabil decat un BMW. Mai popular decat un Mercedes-Benz. Asa se vrea noul Qashqai chiar in patria celor doua marci, enumerate mai sus.

Renumitul Club German al Automobilistilor, ADAC, a realizat de curand un nou studiu de fiabilitate, luand in calcul peste 2,000,000 de probleme tehnice survenite la automobilele cu varsta de pana la 3 ani. Pe langa defectiunile propriu-zise, au fost luate in calcul si raspunsurile posesorilor de automobile, acestia fiind intrebati cat de satisfacuti sunt de fiabilitatea masinii lor, pe de o parte, si cat de satisfacuti sunt de calitatea deservirii tehnice, pe de alta parte.

Rezultatele i-au evidentiat pe primul loc din noul pe cei de la Porsche, cu modelul 911. Acest fapt nu mai mira insa pe nimeni, pentru ca de zeci de ani se intampla asa. Mai interesante sunt urmatoarele pozitii in clasament.

Pozitia a 2-a i-a revenit in acest an lui Audi A5, iar pe a treia urca, intr-un mod impresionant, Nissan Qashqai, model care a reusit sa obtina o apreciere foarte buna din partea proprietarilor germani, marea majoritate a acestora declarandu-se extrem de satisfacuti de fiabilitatea masinii si de deservirea pe care o primesc in reprezentantele autorizate. Qashqai este, de fapt, si unica masina non-germana din primele 8 pozitii.

Totusi, desi Nissan este o marca japoneza, modelele Qashqai comercializate in Europa sunt asamblate la uzina Nissan din Sunderland, Marea Britanie.

Topul celor mai fiabile masini, apreciate de ADAC, continua, in ordinea clasarii, cu Porsche Boxster, BMW Seria 1, BMW Seria 3, Audi TT si Mercedes-Benz SLK.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!