Prima pagină  »  Ştiri  »  Doua Lexus IS F vor concura in seriile Super Stars
28 IANUARIE 2011, 14:08
1,826
0
Doua Lexus IS F vor concura in seriile Super Stars
De "Continent" SRL
0
Doua exemplare Lexus IS-F vor concura in campionatul extrem Super Star Series, dedicat automobilelor identice cu cele din productia de serie. Lexus este cel de-al zecelea producator in lista participantilor campionatului, dupa cum anunta distribuitorul oficial Lexus in Moldova, compania „Contiennt” SRL.

Sezonul din acest an a campionatului este unul record, in el participand 43 de piloti in 19 echipe ale unor producatori precum Audi, BMW, Mercedes, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Jaguar, Maserati, Porsche si Lexus cu echipa MN Lexus Racing.

Seria Super Stars — este o competitie fondata in anul 2003 in Italia si este organizata de compania FG Sport, sub patronajul CSAI (federatia de sporturi auto din Italia). Prima competitie a avut loc in anul 2004, cand Seriile Super Stars aveau denumirea de Trofeu National. Calendarul competitiei se extinde treptat, depasind hotarele Italiei (in 2007 competitia sa desfasurat pe renumitul Nurburgring).

In competitie sunt admise orice automobile, care corespund „filosofiei acesteia” – sa fie sedanuri cu patru usi, sa aiba motoare V8 cu cilindree intre 3 si 7 litri si lungime de peste 4.2 metri. In acelasi timp, organizatorii isi lasa dreptul de a modifica masa minima admisa, sau de a aplica restrictii suplimentare.

De facto, filosofia competitiei agreaza sedanurile mari V8 – visul oricarui automobilist. Iar regulile aplicate in directia masei minime admise le dau acestora sanse echivalente.

Va amintim ca Lexus IS F poate fi comandat si la importatorul oficial Lexus in Moldova, compania „Continent” SRL. Informatii complete puteti afla la numarul de telefon (022) 79 14 77 .
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!