Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda Accord Facelift va debuta la Geneva
27 IANUARIE 2011, 08:04
2,240
0
Honda Accord Facelift va debuta la Geneva
De Ilie Toma
0
Salonul Auto de la Geneva va cunoaste si debutul versiunii revizuite a lui Honda Accord, iar revizuirea se refera atat la varianta sedan, cat si la break. Vorbim despre un facelift minor, care atinge doar cateva detalii ale exteriorului si interiorului, insa aduce si schimbari sub capota modelului japonez.

La exterior, schimbarea se face sesizata in primul rand la grila radiatorului, care a capatat acum linii mai pronuntate. Farurile au obtinut si ele o configuratie mai expresiva. In spate, portbagajul a primit o linie cromata deasupra zonei placutei de inmatriculare.

Interiorul lui Accord va deveni mai silentios odata cu facelift-ul, pentru ca inginerii Honda au aplicat o substanta izolatoare de o mai mare densitate sub capota si in compozitia panourilor de bord. De asemenea, si luneta a fost ingrosata cu 0.9 mm, pentru a oferi o ambianta mai silentioasa pentru pasagerii spate.

Sub capota isi face loc propulsorul diesel revizuit, de 2.2 litri i-DTEC. Acesta livreaza 150 CP, iar emisiile CO2 ale acestuia au fost reduse cu 9 g/km pentru versiunea cuplata cu transmisia manuala in 6 rapoarte si cu 11 g/km pentru cea automata.

Versiunea facelift a lui Honda Accord va ajunge in showroom-urile europene in luna aprilie a acestui an.
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!