Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia prezinta primele schite ale viitorului Rio
13 IANUARIE 2011, 08:18
1,878
0
Kia prezinta primele schite ale viitorului Rio
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Desi nu a trecut prea mult timp de la prezentarea informatiilor oficiale despre noul Picanto, producatorul coreean vine cu o noua stire importanta pentru gama sa de modele, dezvaluind primele schite si informatii despre noua generatie Kia Rio.

Noul Rio se va incadra in continuare in segmentul B al pietii, insa va fi mai lung si mai lat fata de predecesorul sau, iar linia plafonului va fi mai joasa. Rio va miza pe un design emotional, in incercarea de a cuceri publicul de 25-49 de ani.

“Sportiv si inteligent” – asa descrie noul model seful de design al Kia – Peter Schreyer. Oficialii Kia anunta ca noul model va oferi si in interior o senzatie a calitatii dintr-un segment mai inalt. Multi dintre clientii de astazi trec intr-un segment al dimensiunilor mai compacte odata cu achizitia unui nou automobil, iar cei de la Kia vor sa ii asigure ca dimensiunile mai mici si eficienta mai mare a unui model nu le va taia din placerea de la bord.

Actuala generatie Kia Rio a reusit sa inregistreze un numar de 205,000 de unitati vandute pe durata carierei sale, insa Kia asteapta vanzari mult mai mari pentru noul model. Noua generatie Kia Rio isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!