Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Buick Verano: lux in forma compacta
6 IANUARIE 2011, 11:48
1,345
0
Noul Buick Verano: lux in forma compacta
De Ilie Toma
0
Din nou despre Salonul Auto de la Detroit. De aceasta data eroul este un nou model Buick, pe care americanii il numesc cu mandrie “al treilea model nou in doar doi ani”. Buick Verano ia forma unui sedan compact, cu un puternic iz de lux.

Modelul va ajunge in showroom-uri abia spre sfarsitul anului 2011. Initial, in lista de motorizari se va include un propulsor de 2.4 litri, cuplat in mod standard cu o transmisie automata cu 6 trepe. Motorul va livra 177 CP si 230 Nm cuplu, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h va lua circa 8 secunde. In viitor, se anunta si un motor turboaspirat de 2.0 litri.

Interiorul aduce materiale calitative si asamblari bine executate. Acum va invitam sa priviti inca o data interiorul. Va creeaza acesta vreun deja vu? Sigur, e vorba de noul Opel Astra. Ca si Buick LaCrosse, care imparte platforma sa tehnica impreuna cu Opel Insignia, si noul Buick Verano va fi un “frate geaman” al lui Opel Astra. Interesant este insa si un alt fapt. Daca noul Opel Astra a fost prezentat deocamdata doar in forma de hatchback si break, sedanul lansandu-se inca asteptat, fratele lui geaman american a pasit in lume din start in hainele caroseriei sedan.

Cei de la General Motors anunta si concurentii cu care isi doresc sa se lupte pe piata, odata cu lansarea noului Verano: Audi A3 si Lexus IS 250. Nu exista deocamdata un Audi A3 sedan? Ei bine, aflati ca si cei din Ingolstadt lucreaza intens, pentru a “rezolva” aceasta problema...
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!