Prima pagină  »  Ştiri  »  Pasiune fierbinte: Lancer X, de la 15 990 $+!
27 IANUARIE 2011, 09:49
1,908
0
Pasiune fierbinte: Lancer X, de la 15 990 $+!
De Mitsubishi Motors Moldova
2
Compania "Elitautodiamant", dealer oficial Mitsubishi Motors in Moldova, anunta un pret special pentru Mitsubishi Lancer X, in motorizare 1.5 litri. Acum acest sedan sport temperamentat poate fi achizitionat la un pret de la 15 990 $+!

Asamblare japoneza, design expresiv si eficienta – sunt particularitatile, datorita carora Lancer X si-a castigat popularitatea. Mii de posesori de Lancer X au ales modelul pentru un raport pret/calitate imbatabil.

Mitsubishi Lancer X, in motorizarea de 1.5 litri, nu este exceptie. Dotarea de baza are acum un pret de 15 990 $+ si include calculator de bord, conditionar, incalzire scaune fata, CD-player cu MP3, 2 airbag-uri, airbag pentru genunchii soferului, sistem ABS, EBD, Brake Assist, oglinzi actionate electric, toate geamurile actionate electric, lacat centralizat, si multe ale optiuni.

Datorita experientei bogate Mitsubishi de participare in competitiile de raliu, in Lancer X sunt inglobate solutii de design si tehnice rezultate din aceasta experienta. Setarile sport ale motorului vor livra o placere imensa in condus, cel de la volan avand sansa sa simta spiritul si azartul unui adevarat raliu. Sub capota lui Lancer X este instalat motorul de 1.5 litri, care indica in consum mixt de doar 6.4 litri/100 km si care asigura calitati dinamice perfecte atat pentru condusul in mediu urban, cat si pe traseele extra-urbane.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!