Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls-Royce anunta vanzari record pentru 2010
10 IANUARIE 2011, 07:47
1,547
0
Rolls-Royce anunta vanzari record pentru 2010
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Mai mult producatori de automobile au cunoscut restabilire frumoasa a cifrelor de vanzari in anul ce s-a incheiat, unii dintre ei inregistrand chiar si recorduri absolute in cifrele de productie si vanzari. Desi criza economica globala inca nu poate fi considerata drept incheiata, Rolls-Royce este una din marcile care au inregistrat recorduri fasciante in 2010.

2,711 automobile. Atat a vandut Rolls-Royce in 2010. In 2008, cel mai bun an de pana acum din istoria companiei, Rolls-Royce reusea sa vanda 1,212 masini. In 2009 cifra de vanzari a coborat pana la 1,002 pentru ca in 2010 compania sa inregistreze o cifra de record absolut, mai mult decat dubla fata de recordul anterior din 2008.

Cresterea este asigurata, ca si in cazul majoritatii producatorilor europeni, de regiunile asiatice. Desi SUA ramane in continuare cea mai mare piata unitara pentru Rolls-Royce, China o urmeaza foarte apropoape. Pe locul 3 se regaseste patria marcii – Marea Britanie, urmata din nou de tari asiatice – Emiratele Arabe Unite si Japonia.

Se pare ca factorul cel mai important in asigurarea succesului marcii Rolls-Royce in 2010 a fost noul model – Ghost, care a atras o multime de clienti noi. 80% din cumparatorii unui Ghost au devenit pentru prima data clienti ai marcii britanice, iar aceste cifre au si asigurat o crestere semnificativa de ansamblu. De asemenea, Rolls-Royce vinde in continuare bine modelele cu patru usi din familia Phantom – Phantom si Phantom Entended Wheelbase.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!