Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou model Great Wall in Chisinau: Haval M2
13 IANUARIE 2011, 07:16
2,052
0
Un nou model Great Wall in Chisinau: Haval M2
De Centrul Auto «Elita 5»
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Centrul Auto Elita 5 anunta receptionarea primelor livrari Great Wall Haval M2 – un model care pune mare accent pe confort, practicism si desavarsire tehnica. Cu un design indraznet, noul Haval M2 aduce un puternic aer de SUV, asigurat de o multime de solutii de design.

La exterior, barele de protectie sunt echipate inca in dotare standard cu zona de protectie offroad, iar garda la sol a masinii este una generoasa, care permite escapade indraznete in zone denivelate. Referindu-se la pretul noului model, raportat la versatilitatea sa, distribuitorul din Chisinau afirma ca “niciodata libertatea de miscare nu a fost atat de accesibila”.

Noul Haval M2 este echipat si cu un motor eficient, de 1.5 litri, pe benzina. Este un propulsor in 4 cilindri, cu 16 valve, care aduce si timpi variabili de operare a valvelor – un elemente destul de rar pentru modelele chineze. La o cilindree de 1.5 litri, motorul dezvolta 105 CP si 138 Nm, care ii permit sa accelereze vehiculul de 1170 de kg pana la viteza de 158 km/h, indicand un consum urban de doar 8.8 litri/100 km. Motorul este cuplat la o transmisie manuala in 5 rapoarte.

In dotare standard, Great Wall Haval M2 vine echipat cu servodirectie, ABS, EBD si airbag-uri pentru pasagerii fata, jante din aliaj usor de 16 inch, sistem de aer conditionat, sistem audio cu CD/MP3, geamuri actionate electric, sistem de inclazire a oglinzilor, proiectoare de ceata, bare de pavilion si imobilizator.

Desi relativ compact in dimensiuni, noul Great Wall Hava M2 aduce si posibiliati multiple de configurare a interiorului.

In Moldova noul Great Wall Hava M2 are un pret cuprins intre 9,000 Euro si 11,000 Euro, si isi propune sa concureze cu succes cu reprezentanti clasei SUV-urilor compacte.

Informatii complete despre noul model puteti afla de la reprezentantii Centrului Auto Elita 5, la tel. 92-97-20 sau direct in showroom-ul distribuitorului, situat pe bd. Dacia 55, in Chisinau.


Dealer oficial Great Wall in Republica Moldova:
Centrul Auto "Elita 5"
Showroom Great Wall: bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 92-97-20
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!