Prima pagină  »  Ştiri  »  Veloster – un Hyundai care sa-ti taie respiratia
6 IANUARIE 2011, 10:46
1,368
0
Veloster – un Hyundai care sa-ti taie respiratia
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Salonul Auto de la Detroit, care va lua startul la 10 ianuarie 2011, va gazdui o premiera deosebit de importanta pentru Hyundai. Noul model poarta numele de Veloster iar prima imagine de teaser a si fost dezvaluita.

Numele Veloster nu este insa unul nou pentru Hyundai. In 2007, la Salonul Auto de la Seoul, Koreea de Sud, Hyundai dezvaluit un concept cu acelasi nume. Atunci, creatia lua forma unui hatchback cu 3 usi, insa din imaginea de teaser putem observa ca pentru modelul de productie s-a optat pentru varianta cu 5 usi. Conceptul din 2007 impartea platforma tehnica cu Hyundai Elantra si Accent.

Modelul este unul deosebit de asteptat in gama Hyundai, zvonurile despre lansarea acestuia sugerand initial prezenta lui la Salonul Auto de la Paris, dupa care la cel de la Los-Angeles. Daca atunci zvonurile au ramas neconfirmate, acum comunicatul este unul oficial, chiar din partea producatorului, care mai subliniaza si caracterul puternic, dat de design-ul modelului. “Va fi un Hyundai care sa-ti taie respiratia”, declara cei de la Hyundai
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!