Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi A3 Concept – prototipul care prefateaza viitoarea generatie A3
22 FEBRUARIE 2011, 08:01
2,178
0
Audi A3 Concept – prototipul care prefateaza viitoarea generatie A3
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Audi va aduce la Salonul Auto de la Geneva o creatie deosebit de importanta: A3 Concept. Si spunem deosebit de importanta, deoarece chiar producatorul o recunoaste: prototipul prefateaza viitoarea generatie a lui Audi A3.

E interesanta si forma caroseriei pe care o intruchipeaza conceptul, care nu mai adopta silueta de hatchback a actualului A3, ci se indreapta spre cea de sedan notchback. Va reaminteste aceasta cumva de clasicul, ultimul, Audi 80?

Din cate se pare, totusi, sedanul va fi una din variatiile viitorului A3, modelul pastrand in familia sa si forma de hatchback. Totusi, linia coborata a plafonului, asemeni unui coupe, tradeaza un accent mult mai pronuntat spre sportivitate a viitoarei generatii Audi A3.

Iar notiunea de sportivitate e confirmata si de unitatea de propulsie de sub capota conceptului prezentat la Geneva: un propulsor cu cinci cilindri in linie, turboaspirat, care dezvolta 408 CP. Desigur, la o astfel de putere, nu poate lipsi si sistemul de tractiune integrala quattro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!