Prima pagină  »  Ştiri  »  Eleganta intalneste agresivitatea: noul ABT A7
21 FEBRUARIE 2011, 13:01
1,744
0
Eleganta intalneste agresivitatea: noul ABT A7
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
O noua stire vine de la tunerii ABT, care anunta ca vor aduce la Salonul Auto de la Geneva si versiunea cu tuning a limuzinei Audi A7. Intotdeauna gata de actiune la limita – asta e mesajul pe vrea sa-l transmita noua creatie a tunerilor.

Bara de protectie a capatat un aspect mult mai agresiv, iar pe grila radiatorului se regaseste si emblema ABT. A7 a primit si un set de jante speciale, dimensiunea carora poate varia intre 19 si 21 de inch, care au fost si incaltate in anvelope de inalta performanta. Suspensia pneumatica a masinii a fost coborata pentru a-i creste si mai mult manevrabilitatea.

Sub capota, tunerii aduc modificari pentru doua dintre propulsoare: cel de 3.0 litri TFSI si 3.0 TDI. Puterea motorului diesel este crescuta de la 245 CP la 282 CP, in timp ce cuplul a sporit de la 450 Nm la 500 Nm. Cu pachetul optional ABT POWER S, puterea motorului poate creste pana la 310 CP.

In cazul motorizarii pe benzina, ABT A7 devine un sportcar veritabil, avand sub capota 410 CP, in locul celor 300 CP disponibili standard.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!