Prima pagină  »  Ştiri  »  Hyundai: premiera mondiala pentru i40 si Curb Concept, premiera europeana pentru
28 FEBRUARIE 2011, 16:02
1,758
0
Hyundai: premiera mondiala pentru i40 si Curb Concept, premiera europeana pentru Veloster
De Redactia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
Hyundai a venit bine pregatit la Geneva, aducand aici premiere deosebit de importante. In primul rand, vorbim de noul model din segmentul mediu, care il va inlocui pe Sonata si care a primit un nou nume, in tot cu tendintele actuale ale marcii coreene. Acesta se va numi Hyundai i40 si tinde sa atace un segment inca necucerit de coreeni in Europa.

Premiera oficiala a modelului va avea loc maine, astazi la standul Hyundai intampinandu-ne varianta complet acoperita a acestuia. Totusi, primele poze oficiale au fost publicate cateva zile in urma si le includem in aceasta stire, urmand a reveni cu materiale de la premiera modelului din Geneva.

Senzatia la standul Hyundai este continuata de un concept indraznet, pe nume Curb Concept si ia forma unui SUV compact. Linii puternice, o silueta musculoasa – noul concept pare sa continue traditia de terapie a socurilor, aplicata de Hyundai la ultimele saloane internationale prin prototipurile pe care le prezinta – si ne referim aici, desigur, la conceptul cu trei usi prezentat la Detroit – Veloster. Apropo, Veloster si-a facut premiera continentala si aici, la Geneva, motiv pentru care includem si poze cu senzationala creatie in aceasta relatare.
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!