Prima pagină  »  Ştiri  »  Mobilitatea electrica ajunge in segmentul luxului desavarsit: Rolls-Royce prezinta conceptul unui
22 FEBRUARIE 2011, 11:08
1,725
0
Mobilitatea electrica ajunge in segmentul luxului desavarsit: Rolls-Royce prezinta conceptul unui Phantom electric
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Rolls-Royce anunta ca va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptului unui Phantom cu propulsie electrica, cu numele de proiect 102EX. Ulterior, creatia va avea rolul de vehicul de test pe intreg parcursul anului 2011, pentru a le oferi celor de la Rolls-Royce informatii vizavi de exploatarea in conditii reale a acestei idei.

Rolls-Royce recunoaste calitatea de experiment a proiectului, dorind sa probeze reactia potentialilor sai clienti, a presei si chiar a actionarilor, la ideea propulsiei electrice in segmentul de lux. Deocamdata Rolls-Royce nu are un plan de a dezvolta o versiune de productie a lui 102EX, insa viitorul proiectului depinde in mare parte de reactiile pe care le va intampina prototipul.

Desi propulsat electric, Phantom-ul electric promite sa ramana fidel valorilor supreme ale marcii, asigurand un nivel echivalent al luxului ambiantei interioare. Date tehnice vizavi de unitatea de propulsie nu sunt deocamdata anuntate, insa britanii de la Rolls-Royce promit dezvaluiri complete in momentul debutului oficial la Salonul Auto de la Geneva.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!