Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul ABT Touareg vine la Geneva
16 FEBRUARIE 2011, 10:55
2,449
0
Noul ABT Touareg vine la Geneva
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Primele imagini cu acest model au aparut inca acum doua luni, iar in aceste zile compania germana de tuning, specializata in modificarea modelelor grupului Volkswagen, anunta ca va aduce viziunea sa asupra unui Touareg performant la Salonul Auto de la Geneva.

Directorul General al companiei de tuning care ii poarta numele – Christian Abt – a comentat noua creatie intr-o maniera originala: “mai multa putere nu-i va dauna unei masini atat de polivalente precum VW Touareg”...

SUV-ul de 2.5 tone are cu siguranta nevoie de un propulsor puternic pentru a oferi senzatii de dinamism, iar cei de la ABT au lucrat la mai multe propulsoare disponibile pentru Touareg. Motorul de 3.0 litri TDI livreaza 282 CP in loc de standardul de 240 CP. Pentru acelasi motor mai exista un pachet superior, numit ABT POWER S, care ridica puterea pana la 310 CP, si cuplul pana la 610 Nm.

ABT a lucrat si la motoru V8 TDI de 4.2 litri, caruia i-a crescut puterea de la cei 340 CP standard la 385 CP, in timp ce cuplul a crescut pana la 870 Nm.

Desigur, un automobil tunat e incomplet daca nu vine si cu un aspect original. ABT Touareg a fost echipat cu jante de 22 inch, barele de protectie si grila radiatorului au fost si ele usor modificate, iar tevile de esapament au devenit duble.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!