Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen zice bun venit sezonului de vara: Noul Golf Cabrio vine
23 FEBRUARIE 2011, 14:03
1,895
0
Volkswagen zice bun venit sezonului de vara: Noul Golf Cabrio vine la Geneva
De Ilie Toma
0
Volkswagen se pregateste sa inregistreze un noul capitol in istoria succesului lui Golf. Producatorul german anunta astazi ca va aduce la Salonul Auto de la Geneva versunea decapotabila a modelului, care vine cu un plafon soft-top inovativ, capabil sa se plieze in doar 9.5 secunde.

Sistemul de coborare a plafonului este actionat electro-hidraulic, iar inchiderea si deschiderea lui poate avea loc la viteze de pana la 30 km/h. Noul plafon soft isi aduce contributia si in izolarea fonica a masinii, Volkswagen anuntand ca noul Golf Cabrio va fi una din cele mai silentioase decapotabile de pe piata.

Daca partea din fata a noului Golf Cabrio este similara fratilor din gama, spatele este unul nou, cu o linie a portbagajului care continua linia geamurilor laterale si felinare cu LED-uri preluate de pe Golf GTI. In materie de siguranta, Gol Cabrio va fi echipat standard cu bare anti-rasturnare, sistem ESP si airbag-uri frontale si laterale, inclusiv airbag pentru genunchii soferului.

Sub capota se regasesc o mare parte din motoarele disponibile pe Golf hatchback, cu puteri cuprinse intre 105 CP si 210 CP. Cel mai eficient motor din gama e noul turbodiesel de 1.6 litri TDI si 105 CP, care are nevoie de doar 4.4 litri/100 km de diesel.

Startul vanzarilor prealabile lansarii incepe in Germania chiar maine, iar pretul porneste de la 23,625 Euro.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!