Prima pagină  »  Ştiri  »  Astazi are loc inaugurarea oficiala a showroom-ului HONDA in Moldova
18 MARTIE 2011, 14:26
3,424
0
Astazi are loc inaugurarea oficiala a showroom-ului HONDA in Moldova
De Ilie Toma
0
Astazi, 18 martie, are loc inaugurarea oficiala a showroom-ului HONDA in Moldova. Dreptul de a asigura reprezentarea oficiala a marcii nipone in Moldova a fost obtinut de compania Elita 5 Motors, membra a grupului de companii Elita 5.

La conferinta de presa, organizata cu ocazia inaugurarii showroom-ului, au participat Directorul european HONDA – Dl. Mitsunari Takano, Presedintele HONDA Trading Romania – Dl. Masahiro Matsushita, Presedintele Holdingului Elita 5 – Dl. Alexandru Pinchevsky, precum si Directorul General al Elita Motors, Dl. Mihai Rusu.

Directorul european HONDA a tinut sa isi ceara scuze in fata publicului autohton pentru o perioada atat de lunga in calea desemnarii unei reprezentante oficiale, mentionand ca producatorul japonez a fost in cautarea unui partener strategic, capabil sa asigure o reprezentare coerenta si corecta a marcii in Moldova. De asemenea, Dl. Takano a mai mentionat ca atat actualii, cat si viitorii posesori de automobile HONDA in Moldova, se vor bucura de o abordare speciala, diferita de cea a oricarei altei marci. “In filosofia HONDA, cumparatorul, posesorul unui automobil HONDA, este centrul universului. In jurul lui se invart toate celelalte atribute, iar satisfactia clientului este scopul nostru primordial.”, a mai declarat Takano. Directorul european HONDA a tinut, de asemenea, sa-si exprime multumirea fata de investitorul local al proiectului HONDA Moldova, in persoana Presedintelui Holdingului Elita 5, Dl. Alexandru Pinchevsky.

Presedintele HONDA Romania a asigurat publicul din Moldova ca gama de modele si motorizari HONDA in Moldova va fi identica celei europene, iar garantia producatorului, de 3 ani sau 100,000 km, va avea acoperire europeana deplina. Deservirea tehnica de garantie si postgarantie se va desfasura la centrul tehnic autorizat HONDA, care a fost dotat cu utilaj de ultima generatie. Intregul personal al centrului tehnic dispune de experienta si calificarea necesara asigurarii unei deserviri tehnice conforme standardelor inalte ale marcii nipone.

La randul sau, Presedintele Holdingului Elita 5, Dl. Pinchevsky, a asigurat publicul ca reprezentanta oficiala HONDA in Moldova va oferi servicii la standardele internationale ale marcii, iar toti vizitatorii si cumparatorii automobilelor HONDA vor simti cu adevarat o atitudine speciala. Mai mult ca atat, Dl. Pinchevsky s-a aratat increzut ca fiabilitatea de exceptie, atat de renumita, a marcii HONDA, le va ofera posesorilor satisfactia unei cumparaturi reusite pentru un timp indelungat.

“HONDA are trei piloni de baza in filosofia sa – bucuria de a cumpara, bucuria de a vinde si bucuria de a produce” – declara Mihai Rusu, Directorul General al reprezentantei HONDA in Moldova. “Este un ciclu de elemente care formeaza un intreg perfect. Bucuria de a produce rezida din satisfactia creatiei unui lucru implinit, bine facut. Automobilele HONDA sunt fiabile, perfectioniste. Iar pentru concernul japonez fiecare automobil inseamna un lucru bine facut. Bucuria de a vinde rezida din cunoasterea, de catre personalul tuturor reprezentantelor HONDA din lume, a faptului ca propune cumparatorilor un produs exceptional de bun, care le va oferi ulterior satisfactie, iar asta transforma comunicarea cu toti cumparatorii in una placuta. Bucuria de a cumpara o simte cumparatorul oricarui model HONDA, in fiecare zi, exploatand un produs care ii satisface intotdeauna asteptarile!” a conchis Mihai Rusu.

Istoria marcii HONDA incepe inca in 1946, atunci cand fondatorul companiei, Soichiro HONDA a lansat pe piata o serie de vehicule simple si economice, extrem de necesare in acea perioada. In 1966 HONDA lanseaza productia unor sedanuri compacte, iar in 1970 ies si primele automobile, de model HONDA 600. Urmatorul pas a fost si microturismul adresat pietei mondiala a automobilelor economice, numele caruia exista si astazi in portofoliul marcii nipone. Este vorba, desigur, de HONDA Civic.

In prezent, HONDA gestioneaza 70 de uzine in 27 de state ale lumii, compania declarand intotdeauna ca, indiferent de locatia uzinelor sale, acestea asigura productie de aceeasi calitate exceptionala.

In scurt timp, PiataAuto.md Va efectua si primele teste drive cu modelele HONDA in Moldova.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!