Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi traieste cele mai bune timpuri din intreaga sa istorie
15 MARTIE 2011, 11:55
1,818
0
Audi traieste cele mai bune timpuri din intreaga sa istorie
De Ilie Toma
0
In timp ce multi producatori isi revin dupa o perioada dificila, iar alti inca intarzie sa o faca, Audi si-a luat cu adevarat zborul pe culmile succesului. Anul 2010 a fost unul de record absolut pentru marca germana, cu livrari de peste 1 milion de automobile, profitul a fost si el unul record, iar mai nou, Audi anunta ca fiecare din cei 42,500 angajati contractuali ai sai va primi, in medie, un bonus de 6,500 Euro.

Bonusul anual este unul traditional pentru Audi, si reprezinta o impartire a unei cote de profit intre angajati, in semn de recunostinta pentru contributia individuala a fiecaruia la succesul companiei. In total, Audi AG a inregistrat in 2010 venituri de 35.4 miliarde de euro, in timp ce profitul operational a constituit 3,34 miliarde euro. Un calcul simplu arata ca, din aceasta cifra a profitului, peste 276 milioane de euro vor fi alocati pentru plata bonusului anual catre angajati. Audi mai mentioneaza ca bonusul de 6,500 constituie, in mediu, echivalentul a 1,5 salarii lunare pentru angajatii la uzinele Audi din Germania.

Mai mult ca atat, Audi anunta ca angajeaza inca 1200 de noi muncitori, iar pentru 2011 prognozeaza un volum de 1,2 milioane de automobile livrate.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!