Prima pagină  »  Ştiri  »  Hankook va domina New York Times Square
30 MARTIE 2011, 11:10
2,148
0
Hankook va domina New York Times Square
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Exista in lume spatii publicitare pe care e foarte dificil sa le ocupi, si desi costul acestora se exprima in cifre cu multe zerouri, prestigiul si vizibilitatea lor fac toti banii. Hankook, producatorul coreean de anvelope, dezvaluie un megaposter publicitar in una din cele mai circulate locatii din lume: New York Times Square.

Bannerul masoara 30 metri pe 9.5 metri si ia forma uneia din cele mai performante anvelope din gama Hankook – Ventus V12 Evo. Pozitionat in chiar centrul Times Square, vizavi de Marriot Marquis Hotel, publicitatea va fi vizibila pentru aproximativ 1.5 milioane de vizitatori zilnic, si va ramane acolo timp de un an. Hankook doreste astfel sa-si intareasca pozitia brand-ului sau pe continentul american, dupa ce o incercare similara din 2010, dar de o durata mult mai scurta, a dat rezultate excelente pentru producator.

Hankook este unul din cei mai mari producatori de anvelope, fiind originar din Coreea de Sud. In prezent Hankook dispune de 5 centre de cercetare si dezvoltare in lume, localizate in Coreea, Germania, SUA, China si Japonia, iar in fabricile sale lucreaza peste 14,000 de angajati. Pe teritoriul Europei, Hankook dispune de o uzina in Ungaria, inaugurata in 2007, in care 1,300 de muncitori produc peste 15,000 de anvelope zilnic.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!