Prima pagină  »  Ştiri  »  "Masina lui Daniel", lansata la standul Nissan de la Geneva
3 MARTIE 2011, 10:14
2,138
0
"Masina lui Daniel", lansata la standul Nissan de la Geneva
De Redactia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Nissan pare sa o fi dat in bara cu prefigurarea portretului posesorului de Nissan Esflow, conceptul unui sportcar electric prezentat la Geneva. Atunci cand si-a anuntat creatia, Nissan a conturat si un portret al unui potential posesor al masinii, pe care l-a numit, reprezentativ, Daniel. Doar ca descrierea lui Daniel a fost atat de contradictorie si caraghioasa, incat Esflow si-a castigat deja porecla de “Daniel’s car” aici, in Geneva.

Iata cum suna portretul facut de Nissan, in stirea publicata de PiataAuto.md cu cateva zile inainte de startul Salonului Auto de la Geneva: “Acesta ar putea sa poarte numele de Daniel, lucreaza in domeniul noilor tehnologii, insa se bucura cel mai mult de week-end-uri. Vinerea, dupa serviciu, Daniel, proprietarul-tip al lui Esflow, se aseaza la volanul masinii, care se conecteaza cu gadgeturile proprietarului sau si gaseste imediat cea mai potrivita ruta catre adresa prietenei sale. Sambata Daniel conduce la un club popular din oras, pentru a-si etala calitatile de DJ, iar prietenii lui sunt impresionati de masina lui cu un look tipator. Duminica Daniel pleaca in munti cu Esflow, iar distributia perfecta a maselor ii permite masinii sa ofere o satisfactie nebanuita in condus pe trasee montane. Seara, Esflow revine in garaj, si isi pune din nou bateriile la incarcat pentru o noua saptamana.”...

Lasand la o parte toate situatiile nostime legate de Daniel, Esflow este un concept destul de interesant, cu forme foarte indraznete, care ar putea sa se regaseasca pe un viitor sportcar “fitos” din gama Nissan. Totusi, mai importanta este propulsia electrica, preluata in mare parte de pe Leaf, fapt care demonstreaza planurile tot mai exacte a lui Nissan in directia electrificarii gamei sale.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!