Prima pagină  »  Ştiri  »  Compania BEMOL anunţă că Mihai Cociu va participa, în acest an,
6 APRILIE 2011, 09:32
1,798
0
Compania BEMOL anunţă că Mihai Cociu va participa, în acest an, la Campionatul Mondial Motocros MX2
De BEMOL
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Compania BEMOL este mândră să anunţe participarea lui Mihai Cociu, în acest an la Campionatul Mondial Motocros MX2. Mihai este primul sportiv moldovean care va concura în campionatul mondial la sporturile cu motor.

După pregătirea intensă din ultimul an şi rezultatele de succes obţinute la Campionatul European, Mihai Cociu a primit o invitaţie de la un club leton de motocros, numit "Letonia Elksni Honda", pentru a participa la Campionatul Mondial de Motocros. “Încă de când ne-am cunoscut, l-am sprijinit pe Mihai atât la nivel naţional cât şi internaţional” a spus Thomas Moser Directorul General al BEMOL.

Anul trecut, cu ajutorul companiei BEMOL, Mihai a participat la Campionatul European de Motocros MX2, care a avut loc în mai multe etape în diferite ţări europene. Mihai a arătat rezultate foarte bune luând în consideraţie că nu a fost susţinut de vreun club producător de motociclete sau de un club sportiv cu renume. „De asemenea mă bucur că performanţa de succes a lui Mihai din ultimii ani a fost observată, şi acum, cu ajutorul companiei BEMOL a semnat un contract de colaborare pentru o perioadă de un an cu clubul "Letonia Elksni Honda", care va asigura ca acesta să poată concura cu cel mai bun echipament sportiv, sa dispună de cel mai bun sprijin organizatoric si tehnic în caz de necesitate” a adăugat Thomas Moser Directorul General al BEMOL.

De la începutul anului, Mihai s-a pregătit în cadrul noului său club pentru Campionatul Mondial, cu sesiuni de training intensive în Malaga (Spania), Mantova (Italia), Magdeburg (Germania) şi în Olanda. După revenirea acasă la Nisporeni, Mihai a continuat antrenamentul pe pista de curse din Hînceşti şi se pregăteşte acum pentru plecare la prima etapă MX2, care va avea loc în Sevlievo, Bulgaria pe 10 aprilie.

Pentru rezultale lui Mihai vă rugăm să verificaţi periodic site-ul nostru unde vom posta scorurile şi clasamentul, şi site-ul organizatorilor www.motocrossmx1.com unde de asemenea veţi putea găsi informaţie detaliată privitor la curse şi clasamente.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!