Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel va construi o nouă uzină în Ungaria
15 APRILIE 2011, 10:40
1,850
0
Opel va construi o nouă uzină în Ungaria
De Ilie Toma
0
Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, si Presedintele GM Europe, Nick Reilly, au pus piatra de temelie pentru o noua uzina Opel in regiunea Szentgotthard, sud-vestul Ungariei. Noua uzina se va specializa pe productia de motoare si va avea o capacitate de productie de 500,000 de unitati anual.

Opel planifica sa produca aici cateva din noile generatii de motoare din gama sa, axandu-se in principal pe o familie de motoare pe benzina, de capacitate mica, o alta familie de propulsoare pe benzina de capacitate medie, si o a treia de motoare diesel, de asemenea de capacitate medie. Toate aceste propulsoare vor satisface standardele Euro 6.

Noua uzina va fi una exemplara in familia Opel, aici facandu-si loc cele mai noi tehnologii in directia logisticii si organizarii productiei, datorita carui fapt aceasta va fi mult mai flexibila in a se adapta eventualelor viitoarelor variatii ale cererii de piata. Lucrul cu aceste noi tehnologii de productie necesita insa personal de o calificare foarte inalta, iar cei de la Opel afirma ca au decis sa amplaseze uzina in Ungaria tocmai pentru ca forta de munca ungara este calificata si profesionista. Noua uzina isi va incepe activitatrea anul viitor si va crea 800 de locuri noi de munca, iar investitiile totale in dezvoltarea sa se ridica la 500 milioane de Euro.

Prezenta celor de la Opel in Ungaria are o istorie de 20 de ani, in 1991 Opel devenind primul producator international care a decis sa inceapa constructia de autoturisme in Ungaria. In 1992 primul Opel construit in aceasta tara, un Opel Astra, parasea poarta uzinei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!