Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră mondială pe trei continente: Volkswagen Beetle
15 APRILIE 2011, 14:03
1,677
0
Premieră mondială pe trei continente: Volkswagen Beetle
De Ilie Toma
0
Ziua de luni, 18 aprilie, va fi una istorica pentru Volkswagen. Producatorul german va desfasura premiera mondiala a noului Beetle simultan pe 3 continente: in Shanghai, cu un VJ al celor de la MTV, precum si in New York si Berlin, de asemenea cu ajutorul celor de la MTV.

Cei de la Volkswagen mizeaza extrem de mult pe noul Beetle, declarand ca acesta va fi un model care va innebuni lumea, si o va face sa il cumpere intr-o febra nemaintalnita, repetand astfel succesul predecesorului sau din anii ’60. Ca si acum jumatate de secol, cand Beetle se bucura de succes in randul generatiei tinere – a celor ce credeau in "flower-power" – noul Beetle va tinti si el spre cei mai tineri, de unde si asocierea cu MTV in evenimentul de lansare.

Prea multe detalii tehnice vizavi de noul Beetle nu sunt deocamdata cunoscute, insa este cert faptul ca silueta acestuia se va apropia mult mai mult de cea a primei versiuni, clasice, din anii ’60, decat s-a apropiat modelul din anii ‘2000. Volkswagen promite totusi sa echipeze noul sau model cu o serie dintre cele mai noi tehnologii dezvoltate in cadrul grupului. Nu este exclus nici faptul ca noul Beetle sa fie construit pe platforma lui Golf, asa cum a fost si cazul precedentului Beetle, insa s-ar putea sa observam un design care va masca mult mai bine similaritatile dintre cele doua modele Volkswagen.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!