Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru lansează XV Concept la Salonul de la Shanghai
20 APRILIE 2011, 10:18
1,773
0
Subaru lansează XV Concept la Salonul de la Shanghai
De Ilie Toma
0
"Increderea in miscare" – sloganul celor de la Subaru – capata o noua conotatie, odata cu lansarea, la Salonului Auto de la Shanghai, a conceptului unui viitor crossover. Desi a fost gandit pentru cei care isi doresc beneficiile unui crossover intr-o forma fashion, XV Concept aduce totusi toate elementele traditionale Subaru la pachet: motor boxer si tractiune integrala simetrica.

Designul noii creatii este cat se poate de indraznet, mai ales ca nu vorbim de un model de serie. Intregul plafon al lui XV Concept este unul transparent, de la parbriz pana la luneta, iar partea frontala si cea laterala aduc imitatia unui hexagon imaginar. Arcurile rotilor sunt deosebit de musculoase, si sunt menite sa-i accentueze potentialul.

In interior, toate par a fi luate dintr-un model de serie, fapt care ne sugereaza ca in foarte scurt timp ar putea fi anuntat oficial si startul productiei unui model inspirat din XV Concept. Subaru declara ca si-a dorit sa imbine cat mai armonios in interiorul noului sau model elementele utile si cele de entertainment. Habitaclul conceptului a fost tapitat cu piele "alb-argintie", in contrast cu cea de culoare neagra, pentru a crea o atmosfera placuta, cu tenta spre sport si casual.

Pe consola centrala se regaseste un display multifunctional de mari dimensiuni, care inlocuieste, in mare parte, butoanele traditionale si preia functiile acestora.

Cu un ampatament de 2635 mm, XV Concept masoara 4450 mm in lungime si 1800 mm in latime, iar sub capota exemplarului prezentat la Shanghai a fost montat propulsorul boxer de 2.0 litri, cuplat la o transmisie automata cu raport continuu variabil.
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!