Prima pagină  »  Ştiri  »  Cele mai frumoase interioare de maşini
23 MAI 2011, 16:07
10,505
18
Cele mai frumoase interioare de maşini
De Ilie Toma
0
În timp ce design-ul exterior este unul din cele mai apreciate aspecte la o maşină, interiorul este, de fapt, ambianţa în care se petrece timpul. Prin urmare, un interior frumos şi bine asamblat îţi poate aduce o satisfacţie cu mult mai mare a exploatării maşinii.

PiataAuto.md a făcut o incursiune în interioarele maşinilor din prezent, pentru a Vă aduce o selecţie a celor mai frumoase dintre ele. Lux, opulenţă, rafinament sau inovaţie – sunt câteva dintre elementele pe care am pus accentul în apreciere.

Aston Martin Rapide


Interiorul lui Aston Martin Rapide, printre cele mai frumoase din lumea auto


Britanicii au un talent deosebit de a crea interioare frumoase. Iar Aston Martin Rapide întruchipează acest talent. Butoanele mici şi alungite reflectă perfect stilul Aston, iar consola centrală, care porneşte de la parbriz şi continuă lin spre tunelul central, aduce o armonie estetică de excepţie. Nici măcar prizele de aer de pe consola nu par mai puţin frumoase. Şi unde mai pui că butoanele de comandă a transmisiei automate se află tot aici, sub prizele de aer!...

Audi A8


Audi A8, interior


Nava amiral a mărcii germane, debutată acum mai bine de un an, a impresionat în primul rând prin interiorul său de excepţie. Grijă faţă de detalii, elemente inovative unice, armonie – priviţi schimbătorul de viteze, sau secţiunea comenzilor de climatizare, cât de bine a fost încadrată această în tunelul central, cu iz de consolă! Iar luxul şi eleganţa continuă şi pe bancheta din spate! Bravo Audi!

Bentley Mulsanne





Uf, din nou în barca englezilor. Însă e imposibil să nu-ţi placă interiorul lui Bentley Mulsanne. Interioarele Bentley au fost întotdeauna pline de nobleţe, însă Mulsanne reuşeşte să aducă o interpetare a secolului XXI a ceea ce se cheamă lux britanic. La bordul lui Mulsanne, plasticul este un element greu de găsit. Lemn, piele şi cusături cu aţă de culoare contrastantă – asta înseamna luxul nobil.

Bugatti Veyron




Deşi are ani buni de când este prezent pe piaţă, Veyron încă mai continuă să fie un generator de recorduri şi admiraţie. Interiorul acestuia este executat într-un stil absolut unic. Comenzi puţine, discrete, şi concentrare pe senzaţii. O maşină de-un milion, ce mai...

Ford Mustang




Da, iată că avem şi un american în listă. Unicul. Spre deosebire de modelele enumerate mai sus, unde luxul şi eleganţa fac preţul, în cazul lui Mustang, acesta captivează prin ambianţa generală plină de sportivitate. Totul, de la schimbător de viteze, volan, ceasuri de bord – totul face parte din filosofia Mustang. Americanii construiesc Mustang-ul de când se ştiu, şi deci au avut timp berechet să perfecţioneze legenda până la un absolut de muscle-car.

Jaguar XJ





Simetrie, lux şi eleganţă lucioasă. Interiorul lui XJ este unul care te face să te simţi obligat să ai papuci de cameră atunci când urci la bord.Ambianţa este magică mai ales noapte, datorită iluminării albastre-verde.

Mercedes-Benz S-Class



Designerii germani au avut inspiraţie atunci când au creat interiorul actualei generaţii a Clasei S. Chiar dacă între timp stilul interioarelor Mercedes-Benz a evoluat spre o alură mai sport, habitaclul lui S-Class rămâne unul admirabil. Cu adevărat admirabil!

Pagani Huayra




Un model tânăr, a vărui livrare abia este aşteptată de primii clienţi. Însă cu greu poate fi găsit un interior mai special decât cel al lui Huayra. Scaune de tip scoică tapiţate strâns cu piele, o mulţime de indicatoare de bord, comenzi prin comutatoare şi până şi schimbătorul de viteze pare dezgolit. Nebunesc, dar al naibii de fascinant!

Porsche Panamera




Chiar dacă design-ul exterior e critican de fanii puritani ai Porsche, interiorul nu lasă loc de comentarii. Cinci ceasuri de bord pe panoul de instrumente, şi o consolă centrală cu majoritatea comenzilor poziţionate pe ea. Designerii Porsche au reuşit să îmbine excelent senzaţia de maşină sport cu cea de lux şi eleganţă!

Volvo S60/V60




Design-ul scandinav a evoluat. Iar interiorul lui S60 aduce conceptul designului nordic într-o filosofie modernă, care crede că luxul şi rafinamentul nu vine doar din simetrie, ci mai ales din discreţie şi utilizare inteligentă a spaţiului.

Interioarele de mai sus sunt sortate în ordine alfabetică, şi nu într-una a preferinţelor. Vă lăsăm pe Dvs. să o faceţi, să ne spuneţi, prin comentariile de mai jos, care credeţi că ar fi ordinea potrivită în clasament, a acestor interioare şi, de ce nu, să sugeraţi alte modele, a căror interioare credeţi că ar trebuie apreciate.
COMENTARII (18)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Mai 2011 - 16:28
Ce tine de interiorul lui Ford Mustang si Volvo V60/S60 nu stiu in ce au gasit frumusetea. Daca sa vorbim despre Audi A8, Aston Martin Rapide, Pagani Huayra, Jaguar XJ, Bentley Mulsanne, atunci nu sunt cuvinte......... Foarte bine. Dupa propria parere as considera cel mai reusit din toate acestea enumerate, salonul lui Audi A8. E ceva in care se combina prezentul cu viitorul, lumea auto cu cea avia (dupa forma levierului de viteze si multitudinea de display-uri digitale).
0
3
Melc codobelc
Chişinău
la 23 Mai 2011 - 17:32
de acord cu VB_1One
0
1
Melc codobelc
Chişinău
la 23 Mai 2011 - 17:32
nici un interior de bmw nu si-a gasit locul in top?
0
0
Costeşti
Paris, Franţa
la 23 Mai 2011 - 17:46
interiorul lui A8 si Porsche....prima data cind l-am vazut am zis ca asta e unul din top, si cel mai frumoas interior pe care l-am vazut si care-mi place-n continuare.....Mai tirziu intr-un top realizat de specialisti-auto din sua..... au clasat pe 1 loc A8..
Pagani e foarte frumos.....
. Volvo e departe de acel frumos care il are A8
0
1
Costeşti
Paris, Franţa
la 23 Mai 2011 - 17:48
intr-un clasament top 10 interior frumos am gasit 2 saloane BMW in acest top...................
0
0
dima
Chişinău
la 23 Mai 2011 - 21:07
sint reusite unele, insa ce tine de volvo nu prea, cred ca si la mers W124 e mai frumos:)))
0
0
petro
Chişinău
la 23 Mai 2011 - 22:12
in loc de volvo trebuia VW TOUAREG 2010
0
0
Vasile
Chişinău
la 23 Mai 2011 - 22:15
Nu sint deacord cu veyron si pagani. Nu sint urite dar nu le socot de top, pe linga pretul pe care il au.A8 cel mai bun))
0
0
Mihail
Chişinău
la 24 Mai 2011 - 00:13
ee baeti si comparati voi? aici sunt masini de peste 1 milllion de $+ si voi comparati cu volvo care trece putin peste 30 mii... chiar e frumos salonu de la volvo! dupa pret!
apropo de bentley..si fel de nava engleza? daca amu sta la picioarele nemtilor? creatia ...absolut tot e meritul nemtilor asa ca englejii nau nici o treaba ...sio fost in trecut o fost! ziua de azi e alta!
0
1
andrei
Roma, Italia
la 24 Mai 2011 - 23:27
nustiu cum voi dar eu prima de a citi textul am tras cu privirea la toate .....si vreau sa spun ca numai la mercedes vad un salon simplu ,frumos si relaxant
0
1
andrei
Roma, Italia
la 24 Mai 2011 - 23:36
din parerile de mai sus"nici un interior de bmw nu si-a gasit locul in top" imi place foarte mult bmw dar numai exteriorul cu parere de rau interiorul se vede ca nu numai mie numi place
0
0
Igor Mrza
Floreşti, Moldova
la 25 Mai 2011 - 07:44
astea îs interioare
uite la renou meu îi interior
:-)))
dacî serios, draji compatrioţ, nio plăcut tari paganiNi
0
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 25 Mai 2011 - 18:28
Aston Martin, Bentley, Pagani, restul sunt outsideri, chiar si la Audi interiorul e schitat la calculator, ma refer la vederea din bord nu la cea laterala.
1
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 25 Mai 2011 - 18:30
Ford e clar ratacit in topul asta, pe bune, ati testat mustangul, stiti ce calitate au materialele...
0
1
Mihail
Chişinău
la 26 Mai 2011 - 16:06
BMWPowerMD hai nu fi asa destept .... aici merge forba de frumusete nu de calitate! da tu personal ai testat ford mustang din 2011 de stii calitatea? om bun! in lumea auto zi pe zi se schimba radical!! daca ai mers pe o toyota din 80 si nu tio placut nu poti spune ca toyota ii rea! uitate la toyota de azi(exemplu)
1
1
Autoexpert
Chişinău
la 27 Mai 2011 - 01:49
Pag,Jaguar si Audi sunt cele mai reusite.
0
1
STEFF
Chişinău
la 6 Iunie 2011 - 20:22
cred ca pagani trebuia sa fie mai sus
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 19 Iunie 2011 - 21:45
Mihai, o sa iti zic Mihaita pentru ca sari cu gura da nu trebuie, eu afirm din experienta nu din NFS si youtube, deci te rog calmeaza spiridusul din tine si nu fi rau, apropo, multumesc ca ai remarcat si tu inteligenta mea.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!