Prima pagină  »  Ştiri  »  Limuzina lui Obama, blocată în poarta ambasadei SUA din Dublin
24 MAI 2011, 14:54
4,324
8
Limuzina lui Obama, blocată în poarta ambasadei SUA din Dublin
De Redacţia PiataAuto.md
0
Şi şoferii oficialilor de rang înalt o pot păţi. Ieri, în timpul vizitei sale în Dublin, Irlanda, limuzina preşedintelui american Barack Obama a avut o experienţă mai puţin plăcută, rămânând blocată pe rampa de la poarta ambasadei SUA.

Primul vehicul din convoiul prezidenţial a trecut cu succes rampa, deşi şi acesta a acroşat-o. În momentul în care limuzina prezidenţială, cu un ampatament mult mai mare, a încercat să traverseze rampa, aceasta a fost blocată.

Iniţial, se confirmase că limuzina implicată în incident este cea prezidenţială, numită şi „Bestia”. Cuplul prezidenţial ar fi rămas în interior până când situaţia a fost readusă la normal, pentru ca limuzina să-şi poată continua drumul. Ulterior, însă, un purtător de cuvânt al serviciilor secrete americane ar fi declarat că limuzina implicată nu aparţinea preşedintelui, ci era o „copie de rezervă”, în timp ce Obama, împreună cu soţia sa, ar fi părăsit ambasada pe o altă ieşire.

Limuzina prezidenţială a Casei Albe este un Cadillac produs de General Motors, având o specificare unică, destinată preşedintelui american. Limuzina este blindată, dispune de alimentare proprie cu oxigen în caz de urgenţă, precum şi de anvelope ranforsate, pentru a rezista unui atac armat. În mod tradiţional, specificările tehnice ale maşinii sunt ţinute în secret.
 
COMENTARII (8)
Costeşti
Paris, Franţa
la 24 Mai 2011 - 15:53
asa eveniment,ce intimplare..............responsabilii limuzinei blindate au fost cu frina trasa la capul lor..........eu cred ca lucrurile astea trebuiau sa fie prevazute din prima....din partea me o spun clar fara ca sa-mi mai retrag parerea...........Rusine....
0
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 24 Mai 2011 - 16:20
amuzant. Atitea sisteme de siguranta pentru cazuri care au probabilitatea foarte mica de a se intimpla...si a ramas blocata din cauza unui lucru care se poate intimpla in fiecare zi :)
0
0
Mihail
Chişinău
la 24 Mai 2011 - 18:49
Costesti corect! da si limuzina o fost contruita cu cap! are 5 cm de la pamint... si ii masina de curse eu nu inteleg! blindata da chica pe pinc ala orice chetrisica sau pipi de cine si acolo ramine! phe mlea si siguranta!!! chairca is tormoji! bmw mai no ramas pe pinca da timpoli limuzina care ii mutl mai lunga!!
TORMOJI ! cite sissteme de sigurante d anu po sai faca niste amortizatoare care se ridica 1 m de la pamint atunsia ai sa spui bezapasnii aftamabil!
0
0
Mihail
Chişinău
la 24 Mai 2011 - 18:51
da ii foarte comic momentu! eu spun ca 100% obama o facut pe dinsu! sas gindit cal bombardeaza asa zguduiala brusca ar fi si normal sa te sparii :)..
0
0
dima
Chişinău
la 24 Mai 2011 - 20:29
ati vazut ce usa groasa are cadilacul?:))))) cred ca vreo 20 cm! mai bine isi lua BMW el a trecut fare probleme peste dimbusor!:))
0
0
Mihail
Chişinău
la 24 Mai 2011 - 21:09
apropo masina cintareste 8 tone, si costa 1.5 millioane de $+ :)
ozis ca are mitraliere si tunuri lacrimogene! da o chicat pe pince wahghahwahgha :) chiar cas prosti americanii! nis nu mai stieu si sai pui la masina ca sal protejeza pe obama DOAR ca obama mai na facut INFACT cind sa zguduit brusc masina si a fost scos ca un TSOL si mutat in alta roaba! xD
dima... corect spus! si unu cu sniperu era sai sie jali sa traga in BMW da in roaba seia de cadilac ...
0
0
Igor Mrza
Floreşti, Moldova
la 25 Mai 2011 - 07:58
Uăi Obama!!!
e o kanistrî cu benzinî şî dăi foc pînî nu io dap foc altşineava
1
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 26 Mai 2011 - 13:06
Nu au prevazut un lucru atit de elementar.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!