Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi Q3 a pornit pe linia de asamblare
8 IUNIE 2011, 15:43
2,304
6
Audi Q3 a pornit pe linia de asamblare
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Ieri, 7 iunie, în Spania, la uzina Seat din Martorell, a fost dat startul liniei de producţie, care va asambla noul Audi Q3. Modelul va fi asamblat în 3 schimburi, aducând astfel producţia uzinei la capacitate maximă.

Lucrul inginerilor Audi asupra conceperii noului model a început încă în 2009, şi în acelaşi an fusese luată şi decizia de a asambla viitorul model în Spania, la Martorell. Audi a investit 330 milioane de euro în utilaje, facilităţi şi infrastructua necesară, pentru a asigura producţia noului său model în Spania. La producţia lui Q3 vor participa nu mai puţin de 450 de roboţi ultra-moderni, iar construcţia lui Q3 are la bază aceleaşi principii tradiţionale Audi, de construcţie uşoară şi calitate premium în fiecare detaliu.

Pentru Spania, dar şi pentru Seat în mod special, şansa de a produce noul model are o importanţă deosebită. De mai mult ani, marca Seat este una care generează probleme financiare pentru grupul VW, în mare parte datorită funcţionării la potenţial redus a uzinei din Martorell. Prin decizia sa, grupul VW asigură funcţionarea la capacitate maximă a uzinei Seat, asigură 1,500 de locuri noi de muncă şi reduce din costurile de producţie ale modelului. Pe termen lung, Seat are astfel toate şansele de a genera profit pentru grupul VW printr-o utilizare eficientă a potenţialului său de producţie.

Audi mizează de un volum de vânzări de 100,000 de unităţi anual pentru noul Q3. În marea majoritate a ţărilor europene, preţul modelului va porni de la 29,900 Euro. Celelalte modelel ale familiei Q – Audi Q5 şi Audi Q7 – sunt asamblate în Inglolsdadt (Germania) şi, respectiv, Bratislava (Slovacia).
COMENTARII (6)
dima
Chişinău
la 8 Iunie 2011 - 18:10
un fel de VW tiguan, numai ca tiguan maxim costa aproximativ 30.000, iar audi q3 minim!
2
0
dimon
Chişinău
la 8 Iunie 2011 - 19:23
trebuia sa mai zici damu un fel de dacia duster... ce compari tu vw cu audi.. fiecare cu calitatea materialelor sale shi cu pretul la fel
1
1
Mihail
Chişinău
la 8 Iunie 2011 - 21:21
despre uzina aceasta se spune a cia cea mai moderna din europa asai?
mda ! dima sei sa mai zisi si tu! tiam spus sa te ascunzi da tu mai scoti capu afara! :)
dimon! cui ii scrii? vorbesti cu nividimsile? ! eu te vad ca primul comentator :)
1
2
dima
Chişinău
la 9 Iunie 2011 - 23:28
mihai esti un idiot, laso mai moale, va pricepeti si voi la masini ca baba in calculatoare, tiguan si q3 sint din aceeasi clasa si din acelasi concern, eu cred ca mai buna comparatie nu exista, mai ales ca sunt facute pe aceiasi baza, sinteti niste nepriceputi si apreciati masinile doar dupa aspect, copii nimic de spus mai mult!
1
0
tot asela(mam intors)
Chişinău
la 10 Iunie 2011 - 10:42
dima ai dreptate,diferentsa de prets o face brandu
1
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Iunie 2011 - 13:44
Comentariu şters de redacţie.
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!