Prima pagină  »  Ştiri  »  BT LEASING MD, acum online într-o nouă versiune
23 IUNIE 2011, 16:01
3,688
1
BT LEASING MD, acum online într-o nouă versiune
De Redacţia PiataAuto.md
1
Compania BT LEASING MD lansează o nouă versiune a site-ului său oficial – www.btleasing.md, prin care aduce publicului o interfaţă mai eficientă şi mai dinamică de informare şi comunicare. Cei interesaţi de produsele de leasing pot face un calcul sumar al ratei lunare chiar pe prima pagină a site-ului.

Per total, site-ul este mult mai aerat şi mai informativ, aducând la îndemână toate informaţiile esenţiale care pot interesa vizitatorii. Aceştia pot afla de pe prima pagină a site-ului despre toate promoţiile curente şi ofertele speciale, şi pot aplica direct, online, pentru finanţarea în leasing.

Compania BT LEASING MD este o companie cu capital integral străin, membră a grupului financiar Banca Translivania, care şi-a început activitatea în Republica Moldova în anul 2008. Cu o echipă tânără şi profesionistă, BT LEASING MD îşi solidifică reputaţia printr-o manieră deschisă, operativă şi flexibilă de abordare a clienţilor săi.

I.C.S. "BT LEASING MD" S.R.L.
str. A. Puskin, nr. 60/2
MD-2005, mun. Chisinau, Republica Moldova,
Tel.: (373) 22 260 790, (373) 22 260 780
www.btleasing.md
COMENTARII (1)
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 24 Iunie 2011 - 05:08
E bine sa se faca o comparatie intre serviciile de finantare facute de diverse companii. Astfel potentialii clienti vor avea cum sa compare. Ma refer la creditele auto. Tot asa si cu asigurarile etc
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!