Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Duster, acum şi cu volan pe dreapta
23 IUNIE 2011, 12:34
3,757
13
Dacia Duster, acum şi cu volan pe dreapta
De Ilie Toma
0
Deşi Dacia Duster se bucură de un succes răsunător în Europa, în ţări ca Marea Britanie, Cipru sau India, aceasta nu a ajuns deocamdată din cauza că nu exista şi o versiune cu volan pe dreapta. În curând, însă, lucrurile se vor schimba în această direcţie. Renault a anunţat că uzina sa din India va începe să asambleze, în scurt timp, şi modele ca Renault Koleos şi Duster.

Francezii pun miză mare pe piaţa Indiei, cea de-a două ţară din lume ca număr de populaţie. Vânzările de maşini cresc anual cu 20% în India, iar pentru anul 2011 volumul total de vânzări aşteptat constituie 3 milioane de unităţi.

Duster a fost adaptat pieţii din India, pentru a face faţă mai bine aşteptărilor consumatorilor de acolo şi specificului pieţei. Dacă Duster va fi poziţionat cu un SUV demn la un preţ raţional, atunci Koleos va avea statut de SUV premium.

Britanicii sunt acum şi ei în aşteptarea startului producţiei, urmând ca aceeaşi uzină din India să producă exemplarele Dacia Duster, destinate pieţei Marii Britanii.
COMENTARII (13)
Mihail
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 15:56
D A C I A
a i a a l
c p t t
a i a
2
0
Mihail
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 15:57
fail
daca ai cap iati alta
1
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 23 Iunie 2011 - 18:33
Eu unul mi-as lua Dacia fara sa ma mai gandesc. Am avut un MCV si am fost FOARTE multumit. Carcotasilor le reamintesc faptu; ca e MARE diferenta intre vechiile dacii si cele noi incepand cu Logan. Daca ar fi fost atat de proaste de ce le-ar mai cumpara nemtii?
1
1
Mihail
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 19:04
Constantin nu mai sint asa de proaste(huiovii) ...nici pe departe nam vrut sa zic asta doar o gluma...!!
apropo lasati va rog nemtii! cind va vad pe voi romanii (puya) ca nemtii fac coada al cumparat dacia am mii a .....!
nemtii isi cumpara dacia ca masini de unica folosinta! asa sasi bada un pic joc de ele si nimic mai mult! si apropo cu toate ca VW e si sa mai graim pe linga dacia(renault) multi nemti poate isi cumpara dacia in loc de VW pentru ca le ese pe git deja si nimci mai mult!!! va ginditi ca nemtii vi le cumpara pnetur cas de calitate :) ? ahah....
1
1
Igor
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 21:22
dacia are cel mai mic leasing din europa... in ro poti sa-ti iei logan pe 10 ani! :)))
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 24 Iunie 2011 - 00:34
catre cei care comenteaza:
ati condus o dacie? sau o aveti in exploatare ca sa stiti cat de proaste sunt sau de ce le cumpara nemtii?
Personal as incerca un MCV pe diesel, sau acelasi pick-up tot pe diesel, ieftina si de alergat, la asa masina nu poti avea pretentii, pentru asta e facuta
0
1
Terry
Chişinău
la 24 Iunie 2011 - 02:54
chiar nu-i inteleg pe cei care comenteaza prost dacia, sunt deacord cu bmwpower.md, macar conduceti masina aceasta! personal am "testat" logan si mcv doar ca pasager, despre mari comoditati nu pot spune, dar masina e chiar adaptata si buna p/u drumurile noastre, si e o varianta foarte buna la un pret atit de accesibil, cit despre duster - nu am reusit sa-l testez, dar vazindu-l pe strazile chisinaului chiar admiram cu placere design-ul... are el ceva deosebit, si sunt aproape sigur ca se comporta bine pe drum)
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 24 Iunie 2011 - 05:18
Un caz concret. Un amic in Germania stabilit de ceva vreme. A vrut sa-si cumpere masina. Vecinul lui avea un BMW de vreo cativa ani si dorea alta masina. Romanul nostru a cumparat BMW-ul iar neamtul o Dacie. Romaul radea de neamt pentru alegerea facuta, dar dupa numai 3 luni, ranjetul i s-a sters de pe bot cand i s-a stricat motorul.
1
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 24 Iunie 2011 - 19:36
Constantin-Padure.com asta nu dovedeste ca BMW e mai rau ca Dacia. Nici pe departe nu-i asa. Motorul poate sa se strice din diferite motive. Nu a avut grija sa schimbe uleiul, a folosit masina cu unele piese defecte ce a dus treptat la "moartea" motorului. Fii sigur ca de DACIE nu va avea grija mai mare. Asa ca spune-i romanului tau sa-i transmita neamtului sa gramadeasca iar niste Eurasi sa-si prokure una noua, ca degraba se va duce si asta pe apa simbetei.
0
1
dima
Chişinău
la 25 Iunie 2011 - 09:49
vro 3 ani in urma am mers in salon sa cumparam logan MCV, era unica in moldova si acei de la daac hermes nu au vrut sa nio vinda, pentru ca lumea trebuia sa o vada la vitrina, lam intrebat dar daca sa comandam una diesel, el mia spus ca va costa ceva in jur de 10 mii euro eu va sfatui de asa bani sa nu luati dacia! daca insasi omul care o vinde spune sa nu luam dacia, atunci ce sa mai comentam? am luat caddy!
1
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 25 Iunie 2011 - 11:38
pai dima, Dacia nu e masina perfecta, dar pe piata in raportul pret/calitate e bunicica, pentru noi moldovenii nu merita, pentru ca noi preferam un neat de miina a 3-a cu bani mai putini decit o Dacie noua, pentru ca noi avem alte salarii, dar in EU foarte multi si-o pot permite in maxim un an, ei avand salarii mari, pui 500 euro lunar deoparte si iti cumperi masina la aniversarea ta :D
0
1
dima
Chişinău
la 25 Iunie 2011 - 12:57
iti dau caz concret dacia logan MCV diesel 10800 euro, iar VW caddy 12.200 euro, nu e mare diferenta atunci cind VW da garantie 3 ani fara limita de km, iar dacia 3 ani si limita de 100 mii km, cu o masina de servici faci si 60-70 mii km pe an!
1
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 28 Iunie 2011 - 22:18
de acord cu tine, dar unii inca nu au inteles ca garantia e doar de mai scurs bani pentru intretinerea la oficiali si o alta manevra de a atrage clientii, cum Ford a fost dat in judecata pentru ca a anuntat ca ofera garantie pe viata :D
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!