Prima pagină  »  Ştiri  »  Mazda BT-50 Freestyle Cab îşi face debutul
9 IUNIE 2011, 08:28
1,914
1
Mazda BT-50 Freestyle Cab îşi face debutul
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Versiunea Freestyle Cab (cabină cu patru uşi) a noii generaţii Mazda BT-50 îşi face debutul la Salonul Auto Internaţional Australian, în ţara în care interesul pentru pick-up-uri este unul deosebit. Impresionant, dar noul pick-up Mazda va avea deschiderea celor două uşi de pe lateral orientate spre centru, asemeni celor de pe sportiva Mazda RX-8!

Asftel, între cele două uşi nu există nici un montant, iar astfel se facilitează şi accesul în interior. Pasagerii din spate – doi la număr – se vor bucura acum de mai mult confort. Şezutul banchetei din spate a crescut cu 5 mm în lungime, iar spaţiul disponibil pe înălţime s-a mărit cu 128 mm. Bancheta din spate poate fi scoasă complet din pick-up, creând un spaţiu de încărcare important.

Un alt avantaj al noii Mazda BT-50 Freestyle Cab este capacitatea mai mare de transportare. Bena pick-up-ului a crescut în lăţime, lungime şi înălţime, asftel încât aceasta dispune acum de un volum util de 1,453 litri, în creştere cu 266 litri faţă de generaţia precedentă a lui BT-50 Freestyle Cab.

Mazda BT-50 împarte platforma tehnică cu Ford Ranger, ambele modele fiind dezvoltate în Australia. Echipele celor două mărci au lucrat, însă, independent la design-ul exterior şi interior al celor două modele. Cea mai mare piaţă de desfacere a lui BT-50 este, de asemenea, Australia.
COMENTARII (1)
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Iunie 2011 - 13:53
privind la a 2-a imagine am impresia ca pasagerii din spate vor sta drepti ca scindurile....care comfort acolo nu vad minic......priviti si aici http://www.carsanook.com/read/test_drives/20_apr_09/dt7sb-d/mazda_bt_50_new_age_pick_up.htm a 2-a poza....aici se vede mai bine confortul la pasagerii din spate.....xD......dar asa in special nu imi place acest Freestyle Cap ........
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!