Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan: creştere senzaţională de 35% în Europa
15 IUNIE 2011, 08:11
1,777
3
Nissan: creştere senzaţională de 35% în Europa
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
Acum o lună Vă anunţam despre creşterea incredibilă a valorii mărcii Nissan în topul internaţional al brand-urilor, pusă pe seama lansării cu succes a primului model 100% electric – Nissan Leaf. Se pare că vremurile bune pentru cei de la Nissan abia încep, aceştia raportând o creştere senzaţională de vânzări în Europa, unde au reuşit să comercializeze cu 35% mai multe vehicule decât în 2010.

Vorbim despre primele 5 luni ale anului curent, raportate la aceeaşi perioadă a lui 2010. În total, Nissan a vândut în Europa peste 294,000 de vehicule în ianuarie-mai 2011, numai în mai fiind vândute 58,000 de unităţi. Cea mai performantă piaţă în regiune pentru cei de la Nissan a fost Rusia, unde Nissan deţine şi o uzină de producţie. Vânzările pe piaţa rusă au înregistrat cifre aproape duble, până la un nivel de 12,500 de unităţi comercializate în luna mai. Franţa şi Marea Brtianie urmează în topul celor mai bune pieţe pentru Nissan, mai ales că marca japoneză dispune de foarte mult timp o altă uzină de asamblare pe teritoriul Marii Britanii, la Sunderland.

Cele mai populare modele Nissan la nivel european sunt cele produse în această regiune, primul în top fiind Qashqai, asamblat la uzina sus-menţionată din Marea Britanie. MPV-ul Nissan Note se dovedeşte de asemenea a fi foarte popular în preferinţele europenilor, şi el asamblat la aceeaşi uzine. De o bună popularitate se bucură şi modele precum pick-up-ul Navara, asamblat în Barcelona sau nou MPV compact NV200.
COMENTARII (3)
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 15 Iunie 2011 - 23:32
Stiu ca nu-s rele deloc... Cel putin in ceea ce priveste modelul Juke, este destul de indraznet...
0
1
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 14:19
#1 ehehe iaka juke e o masina care imi place foarte mult! la acest model trebuia sai puna numele SPIDER pentru ca e exact ca un maianjen extrem de frumos! nissan in ultimul timp face treaba buna! credca o nimerit niste moldoveni la munca acolo ca altfel si era sa faca japonezii?
0
0
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 14:19
ups! maianjen-paianjen xD
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!