Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera: noul MINI Coupe
21 IUNIE 2011, 12:50
2,730
13
Premiera: noul MINI Coupe
De Ilie Toma
0
MINI Coupe şi-a scos camuflajul şi se dezvăluie publicului în toată frumuseţea sa. E original, e şi un pic nebun, cum îi şade bine unui MINI, şi vine la pachet cu o doză mare de aventură şi adrenalină.

Arhitectura maşinuţelor MINI este cea care le-a întărit identitatea de-a lungul timpului. Cu roţi deplasate spre extremităţi, motor amplasat transversal şi tracţiune pe roţile din faţă, acestea au oferit întotdeauna o senzaţie specifică, numită de fani „go-kart”. Ei bine, centrul de greutate mai coborât al noului MINI Coupe reuşeşte să amplifice această senzaţie, ceea ce ne face să credem că noul reprezentant al mărcii britanice ar putea devenit chiar mai apreciat de fani decât fraţii din gamă.

Noua maşinuţă adoptă doar motoare capabile să ofere un nivel mai mult decât demn de acceleraţie şi putere. Motorizarea cea mai accesibilă vine cu un propulsor de 122 CP, urmat de ultra-eficientul turbodiesel de 143 CP, pe MINI SD Coupe. Desigur, şi aşteptările celor mai fideli fani vor fi satisfăcute: noul MINI Coupe va avea o versiune Cooper S, cu 184 CP sub capotă şi chiar şi o versiune extremă, John Cooper Works, cu 211 CP la activ!

Noul MINI Coupe este dotat şi cu un spoiler activ în spate, care îşi face prezenţa în mod automat, la viteze de peste 80 km/h. Un al doilea spoiler fix este integrat în plafon, ambele cu rolul de a asigura o cât mai mare aderenţă punţii din spate a maşinuţei.

La interior, în spiritul adevăratelor coupe-uri, se regăsesc doar două locuri. În spate, inginerii au ales să amplaseze un spaţiu de depozitare, în locul unei pseudo-banchete inutile. Habitaclul abundă în materiale de culori contrastante, iar lista de opţiuni de personalizare este una imensă.
GALERIE FOTO (63 IMAGINI)
COMENTARII (13)
tot asela(mam intors)
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 13:02
nustiu di undi pin undi ,da chiar imi place,foarte futuristic
0
2
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 13:30
eu as spune ca nui chiar futuristic... da te dragut nam ce spune! foarte reusit! MINI,MINI dai cam mascat :) ! sio facut BMW din mini! pina atuncia diferenta mare dintrun zoporojets si mini nu era :) da era foarte funny si lumea o iubea! pe cind acum sa ridicat la talie inalta cum bmw si dam chestia ii seriosa!
1
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 18:10
diferenta intre dragostea ta si zaporojets este si acum si era si atunci, Mini a intrat in istorie, da hirbu tau ucrainesc nu....
1
1
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 18:51
BMWPower.MD si dragoste vezi tu we? we esti tare prost we!
1
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:21
ti-am mai scris lasa un nr de tel ca sa iti rup gura sa nu mai aiba in ce f*te rusii
1
1
dima
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:29
imi place si chiar isi merita denumirea de MINI, e mica, iar BMW nu sia impus decit motorizarile pe cooper, ceea ce-l face sa fie iute :))
0
1
Igor
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:59
sexy!

0
0
Igor
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 20:51
@BMWPower.md -- prietene, te comporti aici pe forum ca un sofer de bmw in trafic! mai lasa din agresivitate
1
2
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 21:01
dima nu numai motorizarile :) apbsolut tot e de la gigantul bmw! doar numele de MINI e aparte :)
0
1
GrandPremium
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 22:59
asa mult imi place!iii superskii!!!!
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 23:03
te-am claxonat cumva?
2
0
I.I.
Roma, Italia
la 23 Iunie 2011 - 12:44
special pentru BMWPower.MD poti sa iti zic numai una ca esti ca si majoritaeta moldovenilor care merg pe bmw sau o maraca mai cu renume... si se cred ca ei stiu totul si sunt mereu corecti.... daca ai fi in europa si tu cu un bmw si unu cu un zaparojeti cum ai zsi ati fi egali si pe strada si in drepturi ca aici daca ai masian de 50 mii si de 1mie esti la fel... imi pare rau ca esti asa retardat in vita ta..dar nu e vina ta e ambientul in care ai crescut... te salut
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 24 Iunie 2011 - 23:55
Citesti si tu printre rinduri, dar ma rog, nu ma mira, faptul ca ai ajuns tu in Italia nu iti da gram de intelepciune si vad ca nu ti-a dat, deci am dreptate macar in ceva, fii atent ca eu vorbeam de alte chestii, cand Mihai a comparat zaporojetz cu mini si a zis ca nu sunt diferente eu i le-am indicat, iar tu ca sa nu ramai in urma fata de turma ai decis ca trebuie sa behai si tu macar o data ca nu e frumos sa nu fii remarcat. Nu aduc ofense nimanui din prima fara sa se ceara, tu te-ai cerut. Nu am scris nicaieri ca proprietarii de BMW sunt cu p*la mai mare, ceea ce tu ai crezut de fapt, acuma cine e retardatul? Printre altele sunt in Europa acum, nu in Moldova, deci iar esti prost educat...nu moldovene? TU unde ai crescut? Sau sa te intreb altfel ce cauti in Italia? Multi au ajuns de nevoie acolo, sau migreaza oriunde e posibil, dar numai moldovenii cand dau de Italia se cred nascuti mai destepti, imi pare rau pentru tine, sincer, esti inca unul la un milion de idioti care ii are MD. Nu judeca daca nu vrei sa fii judecat. Peace...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!