Prima pagină  »  Ştiri  »  Primele imagini ale noii Toyota Yaris
16 IUNIE 2011, 12:26
2,107
6
Primele imagini ale noii Toyota Yaris
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Toyota a dezvăluit primele imagini ale noii generaţii Toyota Yaris, care vine cu un aspect mult mai agresiv şi atrăgător, în contrast puternic cu imaginea „cuminte” a actualei generaţii. Toyota nu oferă deocamdată prea multe informaţii despre detaliile tehnice, însă promite să impresioneze prin eficienţă, inginerie inteligentă şi cost accesibil.

Totuşi, putem intui că sub capotă se vor regăsi cel puţin propulsoarele de 1.0 litri pe benzină şi cel de 1.33 litri, debutat iniţial pe iQ, apoi şi pe modele precum Corolla şi Auris. Ulterior, Toyota promite să lanseze şi o versiune cu propulsie hibridă.

La interior se vor regăsi şi câteva opţiuni cu priză la publicul tânăr – display Touch&Go, sistem de navigare, precum şi conexiuni cu componente media portabile. Pe unica imagine a interiorului, publicată acum de cei de la Toyota, şi care reprezintă cel mai înalt nivel de echipare, se poate observa chiar şi tapiţeria partială din piele pe scaune, cu cusături cu aţă contrastantă.

Cel mai probabil, primul contact cu publicul al noii generaţii Yaris va avea loc în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, urmând ca din octombrie să fie dat startul şi vânzărilor acestuia.
COMENTARII (6)
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 14:50
chiar frumos! acum samuraiii cu si probele au in ultimul timp! din nou se straduesc al maxim! tre sa repare ceau perdut cu creatile lor no comment!!!
am respect pentur marcile japoneze pentru ca am respect pentur cultura lor! care citeodata mia dat lacrimi auzind despre ei!
( pensionari japonezi care se duc sa munceasca gradis cu toate ca stiu ca vor muri doar pentru a reconstrui centralele ,si pentur a opri radiatia ...eu am ramas .....! unde mai vezi asa oameni?)
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Iunie 2011 - 15:20
Cel mai reusit Yaris pe care l-am vazut vreodata. E cu mult mai frumos si bine proiectat. Toate celelalte generatii aveau mereu un mare minus la design, fapt pe care noua generatie il va elimina. Imi place mult. Ard de nerabdare so vad pe strazi.
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 16 Iunie 2011 - 20:03
Made in Japan. In rest comentariile sunt de prisos... Toyota are un brand in subordine si anume Daihatsu. Un amic are un Daihatsu Sirion si trage de masina ai nu alta. El asteapta se se strice ca sa aiba motiv sa-si cumpere alta. Numai ca asteptarea lui este de vreo 3 ani si... nimic.
0
3
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 22:34
Constantin :) eu nu stiam ca DAIHATSU e sub aripa toyota...hm interesant! am vazut niste modele daihatsu ca
Materia! la prima vedere par stranii da pe daca o analizezi putin vezi ca chiar e frumoasa in felul ei! depinde de gusturi dam ...! :)
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 16 Iunie 2011 - 23:25
Mihai/ Da, da tine de Toyota. Ca si cum ai cumpara o Toyota la pret de Daihatsu. Acest brand mi-a atras atentie anul trecut cand ntr-un raport al consumatorilor, Daihatsu a fost pe primul loc in privinta satisfacerii clientilor. Pe urma era Dacia samd Cred ca se referea la raportul calitate/pret. Oare in Md este un dealer Daihatsu? Pe Daihatsu.de poti vedea preturile. Avand in vedere ca e Toyota si are garantia de 5 ani cred ca face toti banii.
1
1
Mihail
Chişinău
la 17 Iunie 2011 - 12:47
ok! mersi!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!