Prima pagină  »  Ştiri  »  Showroom-urile Cadillac vor avea un nou design
15 IUNIE 2011, 10:42
2,291
5
Showroom-urile Cadillac vor avea un nou design
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Dacă vrei să concurezi pe piaţa maşinilor de lux, trebuie să creezi şi atmosfera potrivită pentru potenţialii tăi clienţi – asta e concluzia la care au ajuns cei de la Cadillac şi care i-a determinat să regândească design-ul şi conceptul showroom-urilor mărcii.

Showroom-urile Cadillac vor primi, astfel, materiale de lux pentru decorul interior, de la porţelan mat şi lemn din stejar până la finisaje cu inserţii metalice. Conceptul de design a fost dezvoltat împreună cu specialiştii de la Gensler şi presupune aerare, confort, modernism şi exclusivism. În zonele cu cel mai mare potenţial, showroom-urile Cadillac vor reprezenta un singur brand, spre deosebire de situaţia curentă.

Toate schimbările de concept sunt îndreptate spre a oferi potenţialilor clienţi o atmosferă la un standard înalt, care să le confirme apartenenţa la clasa de lux a maşinii pe care ar putea să o achiziţioneze. De asemenea, cei de la Cadillac îşi doresc ca toţi vizitatorii showroom-urilor lor să poată interacţiona mult mai eficient cu maşinile lor, prin contacte directe, dar şi prin sisteme multimedia avansate.

Asftel, cei de la Cadillac ar putea recupera parţial restanţele lor faţă de concurenţi din segmentul de lux, mulţi dintre care şi-au învăţat demult lecţia atenţiei corecte faţă de client. Primul showroom Cadillac, executat în noua manieră, este „Suburban Cadillac of Ann Arbor”, din SUA.
COMENTARII (5)
Costeşti
Paris, Franţa
la 15 Iunie 2011 - 11:48
cel ce cumpara....daca automobilul este de calitate buna din toate punctele de vedere ap Showroom-urile celea poate sa fie facute cu lemn,plastic,diamant-putin ma intereseaza .Principalul e ca sa fie o atmosfera placuta si destul....dar daca sunt din astea care aleg o masina dupa cum arata Showroom-urile ap e slab la minte....
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 15 Iunie 2011 - 23:10
Inteleg eu ca este o chestie de marketing dar pe mine ca si client ma intereseaza cat voi plati pe masina. Probabil ca voi injura printre dinti cand voi vedea pretul masinii si ma voi gandi ca prin acel pret voi plati si marmura din salon....
0
1
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 14:31
#1,#2 1!

mda! corect! mare importanta au saloanele pentru roabele americane xD glumesc nu masinile sunt bune! da SUV ista cadilac daca o ajuns sa fie cel mai furat automobil din america ap insamna ca are probleme serioase cu lakatile :) sati fure asa masian ap saloanele estea isi bune pentur nervi sa distrugi in stinga si in dreapta!
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 17 Iunie 2011 - 08:17
mda,masini confortabile,frumuase,puternice tot ce trebuie,dar spuneti-mi un lucru va rog,de unde bani pentru ele?
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 19 Iunie 2011 - 22:09
iar judecata constipata la nr3, in Europa se fura foarte multe masini, cum crezi pentru ca sunt proaste yalele sau pentru ca sunt cautate!?
Discovery sau Google, cu siguranta unul din astea 2 te va ajuta sa intelegi ca hotii auto sunt intotdeauna cu un pas inaintea producatorilor auto, indiferente de marca si model, apropo, stii ca la mult iubitele tale masini orezesti si anume GTR-ul se fura jantele, asta ce inseamna ca sunt proaste suruburile? :)) lol
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!