Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda Superb Combi, acum şi în ediţie Laurin&Klement
15 IUNIE 2011, 15:58
2,514
6
Skoda Superb Combi, acum şi în ediţie Laurin&Klement
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Vaclav Laurin şi Vaclav Klement au fost cei care, în anul 1895, au fondat compania cunoscută azi drept Skoda. În anul fondării sale, compania purta numele fondatorilor săi: Laurin&Klement. De mai mult timp, modelele mărcii Skoda primesc periodic ediţii cu echipări de top, toate numite Laurin&Klement, în omagiul fondatorilor companiei.

A venit şi rândul lui Superb Combi să primească o ediţie de top, cu echipări generoase şi elemente exclusive de design. Jantele elegante, de 18 inch, sunt cele care fac o diferenţă vizuală imediată, iar în partea frontală Superb Combi a primit o grilă a radiatorului cu elemente cromate.

În interior, ocupanţii sunt întâmpinaţi de o atmosferă cu tentă de lux şi exclusivitate, cu interior şi bord tapiţate în culoare „maro magnetic”, piele perforată pe scaune, precum şi inserţii de lemn „Piano”. Logo-urile „Laurin&Klement” sunt prezente pe uşi, în inserţii metalice, pe bord, în câmpul vizual al pasagerului dreapta, precum şi pe aripile faţă, la exterior.

Noul Super Combi Laurin&Klement vine doar cu motoare de top, fără compromisuri în materie de calităţi dinamice. Astfel, cel mai puţin puternic propulsor va fi turbodieselul de 2.0 litri TDI, în versiune de 170 CP, urmat de propulsorul pe benzină, turboaspirat, de 2.0 litri TSI şi 200 CP. Motorizarea de top vine cu propulsorul V6 de 3.5 litri şi 260 CP, versiune careeste echipată şi cu tracţiune integrală.
COMENTARII (6)
Amator
Chişinău
la 15 Iunie 2011 - 17:32
Un model foarte reusit si in chiar mai placut de cit passat B6 am in vedere de modelele Sedan. Motorul TDI de 170 CP este foarte laudabil si suficien
1
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 15 Iunie 2011 - 23:16
Constat ca Skoda se detaseaza de pozitia masinii low-cost si devine chiar premium. Pot spune ca face o concurenta directa cu Volkswagenul, si ma intreb oare daca nu canibalizeaza asa cum Dacia face cu Renault. Avand in vedere situatia economica la nivel european sunt de parere ca segmenul low-cost trebuie fructificat cum se cuvine. Oricum, se spune ca au planuri pentru asa ceva. Nu ramane decat sa asteptam...
1
0
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 14:46
Constantin ce prostii spui acolo? SEAT ,Skoda sunt cele mai neprofitabile marci ale VW - ului! citeodata au adus chiar si perderi! de acceea VW sia pus in plan ca in cit mai scurt timp sa ridice cit mai mult aceste 2 marci incit sai asigure un profit cit mai bun!
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 16 Iunie 2011 - 19:58
Despre Seat stiu, ca nu prea le-a adus beneficii in ultima vreme dar stiu SIGUR ca acum cateva luni, Skoda Cehia a anuntat ca si-a triplat venitul. Se stie si motivul... Masini bune la preturi bune. Cand cumperi o Skoda e ca si cum ai cumpara un Volkswagen dar cu alt logo.Revenind la Seat pot sa spun ca nu-mi place. Daca din afara arata OK cand e vorba la tinuta de drum e un dezastru !!! Am vrut sa cumpar o Altea si la drive-test m-am lamurit. Asta a fost anul trecut...
0
1
Mihail
Chişinău
la 16 Iunie 2011 - 22:30
cind spui ca sia triplat nu inseamna ca e doamne fereste! daca marca o ducea prost cu vinzarile si dupa un an a crescut poate sa fie si INZECIT totusi profitul pe carel vezi la urma nu po sa fie cel pe carel doresti!
Si normal ca Skoda e VW doar apartine grupului nu?
si Audi si bugatti si lamborghini toates sub capul VW! astai piata! daca managerii VW asa tactici folosesc insamna ca au motiv :)...
Cit despre SEAT nustiu cum tia da la modele noi nas spune cas asa rele! calitatea e VW ..
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 17 Iunie 2011 - 18:21
Azi kiar am avut okazia sa ma plim cu un Superb 2.0 TSI. Vreau sa spun ca e destul de inkapator (stind pe banketa din spate cu mina intinsa inainte, abia atingeam cu degetul tetiera din fata), puternika (cei 200hp se simt foarte bine in treapta a 5-a si a 6-a) si kiar economa pentru clasa din care face parte (la viteza de 160km/h computerul de bord arata un consum de doar 10.2 litri). Calitatea materialelor e la nivel inalt si confortul este garantat. Daca as dispune de banii care costa ea, nu as regreta de o asa masina.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!