Prima pagină  »  Ştiri  »  Top 10 cele mai... urâte interioare de maşini
20 IUNIE 2011, 12:54
8,628
42
Top 10 cele mai... urâte interioare de maşini
De Ilie Toma
4
Acum o lună publicam topul celor mai frumoase interioare de maşini, privind spre modele de lux, cu interioare executate cu rafinament şi măiestrie. Astăzi mergem spre cealaltă extremă, şi publicăm topul celor mai... urâte interioare, plimbându-ne printre modele învechite moral, ultra-bugetare sau construite cu neglijenţă.

Ne-am orientat, ca şi la topul anterior, doar către modelele care se mai asamblează în prezent, în 2011. Doar că, de această dată, le-am dat şi o ordine pe care am considerat-o corectă, pentru a face un clasament adevărat.

Marile puteri politice nu domină şi în lumea auto... Rusia, SUA şi China sunt ţările cu cele mai multe mărci prezente în topul celor mai urâte interioare... În schimb, la celălalt pol, nu am reuşit să găsim nici un model curent german, care să merite a fi introdus aici...

Locul 10 – Ford Ranger

Dintr-o listă de 10 interioare urâte, Ford Ranger e cumva cel mai puţin deranjant. E clar de unde vine urâţenia sa – din destinaţia căreia îi este fidel, cea de a face faţă unei exploatări intense şi practice. E un pick-up, e american, şi are ceva vreme de când e pe piaţă – deci e explicabil că are un habitaclu urât desenat şi asamblat cu o oarecare neglijenţă.



Locul 9 – Daihatsu Materia

Modelel Daihatsu sunt fiabile şi agile, însă designerii de acolo au creat şi câteva modele pentru care n-au prea avut inspiraţie. Materia e unul dintre ele. Dacă la exterior modelul are o siluetă originală cubică, atunci în interior abundă tot felul de forme nearmonizate între ele, astfel încât e greu să numeşti habitaclul modelului drept „frumos” sau „relaxant”.



Locul 8 – Chevrolet Silverado

Din nou pick-up, din nou made in USA şi din nou conceput pentru sarcini grele. Nu vă miraţi de forma mânerele de deschdiere a uşilor din interior sau de spaţiile mari dintre piesele bordului – e normal.



Locul 7 – Dodge Dakota

Aceeaşi idee, într-o interpretare şi mai urâtă. Punem pariu, între bord şi uşi, pe linie verticală, încape cel puţin un deget. Nu ne-am prins nici care o fi ideea cu formele prizelor de aer, cu spaţiul ăla de jos, de la fiecare din ele... O ultimă menţiune, vizavi de schimbătorul de viteze... Între el şi bord cu siguranţă e dificil să încapă vreo mână, prin urmare, trebuie să schimbi vitezele cu palma spre bord... Interiorul lui Dakota are însă şi avantaje: spaţii de încărcare foarte multe la număr.




Locul 6 – UAZ Patriot

Spaţiile dintre piesele bordului sunt chiar mai mari decât la modelele americane, menţionate anterior, iar ergonomia e un cuvânt străin pentru modelul de teren rusesc. Criticaţi şi pentru fiabilitatea deplorabilă a modelului, cei de la UAZ au câţiva ani buni de când promit îmbunătăţiri sesizabile ale lui Patriot, inclusiv şi pentru interiorul acestuia.



Locul 5 – Faw Vita

Ştim că modelele chineze constituie un caz sprecific, şi poate între top 10 ar merita completat cu ele şi totuşi noi am găsit unul care are un interior mai urât decât toate. L-am şi testat acum doi ani şi menţionam şi atunci că nu prea are cum să-ţi placă să te afli la bord, cu un astfel de interior.



Locul 4 – Tata Nano

Urâta, dar onestă. Pentru că vorbim de cel mai ieftin model de serie din lume, produs în India şi gândit în primul rând ca o alternativă pentru milioanele de motorete folosite de indieni pentru transport. La cei 2500 de dolari cât costă o Tata Nano nou-nouţă, nu prea ai cum să fii prea pretenţios...



Locul 3 – Lada 4x4

Ca să o înţelegem mai bine, îi putem zice Niva, deşi marca Niva a fost cedată concernului GM, care produce în prezent un model niţel îmbunătăţit ca şi design – Chevrolet Niva. Cei de la VAZ produc vechea Nivă aproape neschimbată, şi o numesc acum Lada 4x4. Iar lipsa de schimbări o califică perfect pentru poziţia 3 în topul celor mai urâte interioare....



Locul 2 – Lada Samara 2115

Din nou învechire morală acută. A existat cândva Lada 2109, apoi 21099, în caroserie sedan, apoi a tot evoluat cu paşi mici până la 2115, cea care se mai produce şi astăzi. E urâtă de tot – e greu să-ţi imaginezi că un model mai poate avea un astfel de interior în anul 2011...




Locul 1 – Lada 2017

Aici lucrurile ating apogeul. Apogeul lipsei de gust şi de estetic. Poate în anii ’60 ‘sau 70 o fi fost un interior demn. Astăzi, însă, pare luată din altă lume. Şi totuşi,Lada 2107 se vinde încă extrem de bine pe piaţa Rusiei şi a ţărilor CSI. Şi, probabil, atât timp cât va mai exista cerere, va exista şi oferta…

COMENTARII (42)
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 13:36
sini o facut acest top ii bun de pus in plug!
iar masinile rusesti! de si nu vreti sa intelegeti ca aceste masini sunt victemele distrugerii uniunii sovietice! (a doua economie a lumii pe timpurile celea)
de ce nu vreti sa intelegeti ca sa blocat DEZVOLTAREA dar nu si PRODUCEREA! aceste masini sunt lucrate acum 30 de ani si produse si astazi! asa ca.... sini intelege intelege sini nu ....

Locul 7 – Dodge Dakota mie mi se pare foarte foarte frumos! simplu si frumos! da ma rog...
1
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 14:00
fii serios, pe locul 2 vrei sa zici ca are 30 ani? ia un BMW E30 si uite ce interior are din anii 1983 in sus :D e mult peste ce au facut rusii, sunt urite de draci, ca rusii :D
0
2
tot asela(mam intors)
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 14:52
rusii totdeaun au facut r..........t si asta vor face toata viasta lor
2
2
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 20 Iunie 2011 - 15:28
pt Mihai: aici nu se discuta cauza, ci doar se clasifica interioarele. Iar explicatia ta cu privire la 30 ani de productie este exact problema lor. Nu inteleg cum s-ar schimba interiorul unei Lada in cazul in care lumea va incepe sa inteleaga "ca sa blocat DEZVOLTAREA dar nu si PRODUCEREA!" (defapt cred ca majoritatea inteleg faptul asta)
0
4
Costeşti
Paris, Franţa
la 20 Iunie 2011 - 16:29
i-mi vine a ride...pentru mine nui noutate ca masinile Rusilor ar fi urite.....
ei stiu sa faca frumos ceva,si de calitate---sa faca frumos uritul- care niciodata nu va fi de pret.....
dam si armamentele care erau unele din cele m.performante incep sa traga la coada....
0
0
Jeremy Clarkson
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 16:30
Nici nu e de mirare prezenta rusilor in acest clasament !!!
0
1
Costeşti
Paris, Franţa
la 20 Iunie 2011 - 18:03
ceva ce trebuie de retinut

http://www.automarket.ro/stiri/opel-hydrogen4-a-devenit-cea-mai-rulata-masina-pe-hidrogen-din-lume-38769.html
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 18:30
tot asela(mam intors) ghini ca moldovenii fac mai bun...
BMWPower.MD topu e facut pe automobilele care se mai asambleaza si astazi :)
si pot sa spun! masinile rusilor chiar nu trebuiau incluse in top ! pentru cas istorie renovata!
da nu bun! sa nu fiu eu dinnou inpotriva la toti :)...
da chiar locul 7 nu e nici pe departe urit! nustiu cum va pare voua!
si vadca multi ii critica pe rusi da nu inteleg de ce ... va plac romanii?
la momentu de fata russia are o acceleratie in tehnologie de necrezut! investesc nebuneste! doar ca sa fie intrun pas cu lumea da voi rideti! paca am fi mai de treaba :)
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Iunie 2011 - 19:29
Nu am idee daca mai exista vre-un interior mai urit ca al rusilor. Ma refer inca la cele ce se mai produc. Sunt de partea lui Mihai cum ca nu ar fi trebuit sa inkluda VAZ 2107 si Niva in acest top. Trebuiau sa inkluda Kalina, Priora, Chevrolet Niva 4x4 s.a.m.d. Intradevar vor lua lokurile inferioare, deoarece este stilul anilor U.R.S.S. Daca undeva in S.U.A. s-ar fi produs vre-un Dodge Chellenger, model al anilor '70, cu siguranta ca ar fi si el printre lokurile de frunte in Top 10 cele mai urite interioare de masini daca s-ar compara cu modelele anilor 2010.
0
1
Nick
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 19:45
nu cum sa-ti zic mihai , sa comparam Dacia Duster cu Lada4*4 , ap' cred ca iti dai seama si singur ca romanii fac mai bun
0
2
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 20:23
Nick opa sa inteleg ca romanii fac dacia da?
interesant uite nam stiut! stiam ca dacia era un brand rominesc fara succes care murise rau de tot pe o perioada! pina cind renault a cumparat 51% si a preluat controlul! si produce modele lucrate de ei sub insigna dacia...chestiuni de piata! apropo nai stiut ca loganu este si sub insigna renaul lada etc... ? hai lasatio baiteii! eu cind aud ca romanii fac masini ap ini vine a ride! ei inca au sate fara lunina! si voi graiti prostii!!
renaultu a ridicat dacia doar pentru asi umplea buzunarele mai tare! ! ! concluzia mea!
renault se vindea foarte slab pe piata romana! da sub insigna dacia! abia fac fata cererilor! ....
marog li se pare cai masina nationala si o cumpara da renault asta si a stepta!
1
2
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 20:40
Oameni buni lasati rusu in pace ca de cind a aprut pe pamint aceasta natie inca la nimeni nu a sters picioarele!!
VAZU nu reprezinta russia!!
vazu nu a fost in stare de ceva nou pentru ca nu sa investit nimic! dar au avut cereri sufficciente! incit nau facut altceva decit sa produca ceau produs si sa mai cistige bani!! Guvernul russiei a hotarid sa dea un mic ajutor VAZului da rau a facut! nici acesta nu trebuia de dat! trebuia sa continue doar cum au inceput ! branduri noi ! si sa le creasca imaginea! ca MARUSSIA!
Nemtii nu dorm noaptea doar ca sa vie cu ceva nou in industrie! pentru ca fara asta economia sar opri brusc si sar duce de ripa zi pe zi! pe cind la RUS e alta chestie! el doarme linistit ca ziua de mine ii este asigurata!!!
si nu mai rideti atita de 2107 si niva ca nimeni nu va obliga sa le cumparati! ele is pentru mosnegeii care au nostalgia anilor 70-80 sisi mai mingie dorul cu aceste masinele(metalalom) :)
baeti ar trebui sa ne preocupa tara noastra ,poporul nostru! noi ar trebui sa facem ceva mai bun c a rusul pentru ca alt viitor nu avem da ei.....
vad ca multi sunt anti rusi! unii vor cu romanii altiii cu europa! credeti ca va asteapta cu pine si sare toti? la toti lii in cot de noi! nu vedeti cum germania se prikaleste de grecia! si tot asa .... care vor cu romanii pot sa se duca la ei sa traiasca o perioada la sigur nu va suporta asa viata... da buneii care au trait vremea sovietica stiu cel mai bine ce inseamna viata!
1
2
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 20 Iunie 2011 - 21:05
Mihai, de data aceasta ai dat-o in bara cu comparatia dintre rusi si nemti. Scopul fiecarei tari (inclusiv a Rusiei) este sa asigure o economie functionala cu rate de crestere cit mai mari, iar tu acum ii acuzi pe germani ca le reuseste acest lucru. Cred ca multi sunt de acord ca un neamt doarme mult mai linistit decit un rus (doar daca nu vorbim de un rus alcoolic care nu are alta grija decit sa gaseasca alta sticla de spirt). Ca dovada iti sugerezi sa verifici singur speranta la viata a acestor 2 natiuni.
Prin ce anume isi bate joc Germania de Grecia? Ca le-a oferit peste o suta de miliarde de euro? ca acum urmeaza sa le mai ofere citeva zeci de miliarde? Se fac oare nemtii vinovati de situatia creata in Grecia?
1
2
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 20 Iunie 2011 - 21:09
si cererea crescuta pentru masinile Dacia nu se datoreaza sentimentului de simpatie fata productia nationala. Dacia este o alternativa ieftina si nu atita de rea pentru marcile deja existente. Chestia aceasta ne o demonstreaza succesul Daciei inafara Romaniei.
1
3
dimon
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 22:41
eugen,corect..kiar comparatia germanilor cu rushi nu se poate de facut... la nemti se tine cont de disciplina,calificare..da rusu sta shi face ca din topor o mashina cu sticla in mina...
0
2
dima
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 22:59
incep cu aceea ca rusii au facut, fac si vor face numai masini de rahat si clar ca vor fi si cele mai urite, fiindca masinile se string manual de alcoolici si nu de roboti compiuterizati, insa eu fac concluzia ca daca nu au nimerit in top 10 lada priora sau granta, inseamna ca sunt mai sus pe clasament, ceea ce clar e de mirare??? insa sint de acord cu BMWPower.MD ca chiar si cu 50 ani in urma se faceau interioare mai frumoase decit le face lada azi in sec.21!
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 23:12
baieti dar la noua Lada v-ati uitat? nu a pornit din cateva chei, are interior superb, iar jantele sunt aceleasi ca si pe lada 2101 ...lol
daca tot sarim de la un subiect la altul sa fim seriosi, nimeni nu ii pune sa faca frumuseti de masini, dar ce ochi trebuie sa ai sa desenezi pedale care le calci cu ambele picioare involuntar si torpedou din scindura...e 2011, inteleg ca au vanzari si ii doare in cot, dar s-ar ridica la alt nivel daca ar moderniza linia de asamblare, exemplul cuiva de mai sus, UAZ Patriot sau Chevy-Niva, urite de mori noaptea....
Nu inteleg de ce invoci (Mihai) politica tarii si caracterul rusilor care este autoritar dar carora le cresc miinile din cur si nu pot face o masina care sa nu se strice din uzina inca
0
2
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 23:21
:) nu inteleg cum cititi voi da credca aprediliti mai mult decit intelegeti!
eu mam referit ca rusu so nimerit pe paminturi foarte bogate si sta cu minan ..... si banii in vin! pe cind nemtii tre sa munceasca ca altfel banii nu vin!!!!!!
eu si vorbesc si voi si intelegeti!!!
BMWPower.MD si fii serios! la momentu de fata russiii au si masini foarte bune!
si totusi nu inteleg! daca erati nemti/japonezi mai avea sens ceea ce spuneti da asa ??? eu am fost educat din tii sa ma uit sub nasu meu si apoi la altu da voi cum????
da prea tare neam bagat in politica! da totusi timpu trece! cea fost am vazut ceo sa fie o sa vedem!
2
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 20 Iunie 2011 - 23:34
care sunt masinile rusilor foarte bune :D ca e amuzant doar sa citesc fraza asta.
Daca sunt moldovan, in viziunea unora, nu trebuie sa comentez nimic despre rusi si sa le ling picioarele pentru o inghetata in PMAN inainte cu o zi de alegeri si sa zic ca au masini foarte bune din care atirna firele cand sunt noi, sau care nu pornesc la prima cheie la prezentarea oficiala, uite pe youtube cum Putin da la cheie si masina nu porneste :D Cum poti sa te minti singur pe tine? Toti au fost invatati acasa sa se uita sub nasul lor, dar daca se fac asa studii cu cele mai urite sau mai frumoase, nu ai vrea sa le reprosezi si autorilor sa se uita sub nasul lor? Esti criminal omule, du-te acasa...
1
1
dimon
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 00:06
BMWPower.MD,acum sa va vad cum pricepeti voi in mashini..shi dau o intrebare la toti..shtii dc nu pornea mashina la Putin?... shi acesta ii o greseala a lui Putin... nu pornea,deoarece tine picioru pe accelerator..mai departe shtii shi singuri in ce consta treaba
0
0
dimon
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 00:07
ii clar ca rushii bag cel mai esftin metal in mashinile lor... ff bune :)))... cea mai reushita a fost 2101...ansamblata in italia
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 00:28
ca sunt fan BMW cred ca pentru multi e clar, pai, ca sa nu zica lumea ca sunt rau, asta asa ca off-topic, cititi revista KLAXON, e ruseasca, veti vedea ca motocicleta MT e copiata de la BMW, iar acel Mosckvich e copiat de la alt model BMW 1500, Lada e copiata de la Fiat, ultimul model de Lada e conceput cu Renault, Niva e facuta cu Chevy, mai e nevoie de exemple care sa arate ca rusii nu stiu sa faca masini, aici nu pun masinile de teren care sunt ceva aparte.

dimon, am avut E46, E90, acuma ma mai joc cu un E30 din 1984, pot sa tin piciorul apasat pina in git la masina si tot porneste...si are motorul M10, care e prototip pentru primele modele de Lada sau Moskvici :D
1
0
Igor
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 02:11
Mihai 100500

nu inteleg de ce nu este aici dacia 1310 (apropo aparatorilor de dacie)... aveti habar cum arata salonul in aia?

si ce-i asa frumos in logan? shirpotreb pt taxistii, politia rurala si studentii mai saraci din romania... am un prieten care lucreaza la Renault/Nissan/Dacia in Timisoara... ca saloanele si service-urile is in acelasi loc... DOAMNE FERESTE cat injura toti mecanicii cand au de afacere cu o loganurile (ca , ma rog... au garantie)... si sandero si duster la fel... mi-a zis ca nu exista masini mai "naspa" cum zic ei... de daciile pana la loganuri nici nu zice ca isi roaga moartea cand vede cate un tzaran amarat care vine cu 1310-le lui ca "ii bate ceva in motor"... stiti ce le zic mecanici "stiti ceva? ii dacie! la ea nu are cum sa nu bata ceva undeva"... in schimb la expo-uri de masini tunate, in romania, puteti vedea asa ceva

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=738446&d=1230488653

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=738450&d=1230488653

cititi pe forum, si vedeti parerea celor din tara careia vine loganul

P.S. parere pur subiectiva
1
0
dimon
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 09:49
la lada lui putin acceleratorul i electronic..uite ce-au facut rushii ,damu nu-i pe tros :))/ eu zic ca de asta nu pornea
0
0
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 13:23
BMWPower.MD sa ne gindim bine toti de aici suntem moldoveni nu? toti sintem frati! da tu chiar ar trebui sa te gindesti ca de mutle ori spui si prostii! uite te rog eu! ca sa nu ne sfadim!
dimon a spus si el multe prostii da in ultimile comentarii de aici sincer sa fiu mai inpresionat! intradevar a spus ceva foarte corect!
el a explicat de ce nu pornea! si tu ai spus ca bmw tau din 84 proneste! ! si ai spu o prostie..... pentru ca lada cum e ea da foloseste o tehnlogie moderna! pentru a proteja motorul! asta ca cum ar fi o masina moderna.. pina cind nus inchise usile nu te poti misca din loc! si mos vasile ar spune ca el cu maliutca merge cu motoru in brate si nis cir nu zice!!

BMWPower.MD stim cu totii ca russii mai tot au cumparat! ce tine de automobile si tu spui ca: rusii leau cumparat pentru ca nu le puteao face mda??

Tu te vezi de la o posta ca esti roman! care au spalat picoarele rusilor si acum au ciunda!!!

omule tu nu uita ca noi sovieticii am egalat tehnolgia lumii cu 0 cind am dus primul om in spatiu!!! pentru rusi masinile era rasarita! pe care au preferat sa o cumpere decit sa o prajeasca!
pentru ca toti inginerii GENII erau pusi sa avanseza in tehnologie nu sa se joace cu masinele!!
toti rid de rusi pheh! americanii gasesc raspunsu la 4-2 si hop se lauda si tot asa! pe cind rusu tine tot secret!!

cita tehnolgie au inventat rusii la rachetele lor ap ei din 70 era sa faca masini cu sensori . si mai departe! da in asa mod tehnolgiiile se copie (dracusorii de chinezi la asta se pricem si nis americanii nu era sa astepte)

europa de anu acesta vrea sa devie autonoma la lansarea satelitilor in spatiu! pina acum pe toti satelitii europei iau trimis rusii! si va spun si inceputu! Europenii au incercat sa colaboreze cu SUA pe aceasta tema! pe cind SUA a refuzat!
iar russii au acceptat fara problema! si la euronews un INGINER european spunea cit de bine au colaborat cu rusii!

3
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 17:52
tu esti prost....educat, prost...informat, prost afirmat, romani suntem toti, pasaportul e de moldovean, sau tara e RM, faptul ca scriu mai bine in romana fata de tine asta nu inseamna nimic, dar tu esti incapabil mintal sa judeci ceva, vorba asta o stii: "idioti nu sunt multi, ei doar sunt amplasati strategic ca sa ii intilnesti la orice colt", din care faci parte si tu. Intra copil timpit pe bmwpower.md, si uite ce masini am auvt si uite si la E30-le meu, care porneste fara probleme si care arata mai bine. "Noi sovieticii", bai boule, in caz ca nu ai inteles inca, rusii te au pe tine fix la p*;a si o sa le sufli in bors inca mult timp pentru ca esti prea degradat sa intelegi asta, voi cu sovieticii ar fi bine sa muriti o data pentru totdeauna, poate atunci macar Transnistria va fi putea fi cu Moldova cum trebuie sa fie, nu sponsorizata de regimul rusilor sa fie separatisti. Behaie o oaie si celelalte ii iau exemplu, asa e si la tine, a zis nenea rusu ceva si tu fuga lingei buca cat e calda :D
Din pacate unicii care au spalat picioarele rusilor au fost moldovenii ca tine si neamul lor de idioti, eu sunt din Carpineni vito! Asta e locatie RM, dar la o broasca ca tine nu are rost sa iti dau lectii de istorie. Sa ai pofta la ce ti-ai propus!
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 17:56
Lada foloseste tehnologie moderna pentru a proteja motorul, ipocritule, lada si acuma foloseste aceleasi motoare care le are pe toate modelele, ce tehnologii moderne foloseste? Ca sa-l protejeze de cine, sau de ce? Constructia motorului o stii? sau numai gustul c**rului de rus il ai? Stii ce se intimpla cand apesi pedala? Problema asta era doar, inca o data, doar la masinile cu carburatie, pentru ca venea benzina deodata cum apasai pedala, la injectie asa ceva nu e, asa ca nu mai proteja atita o prostie de masina te rog, trezeste-te o data si nu mai fi idiot, sunt prea multi si e insuportabil, plus ca nu mai e la moda.
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 21 Iunie 2011 - 17:57
Mai Mihai, cetraba au satelitii cu politica sovietica si cu domeniul auto? Stiu ca suferi din pricina rusilor dar pe mine si poate nici pe altii nu ii intereseaza de asta. Cu mana pe inima iti spun, daca ei ar fi fabricat o masina mai competitiva as cumpara-o. Desi industria auto din Rusia ar avea potential, ei au nevoie de o bula de oxigen pentru a se relansa. Tot asa cum au facut-o cei de la Skoda sau Dacia. Asta e adevarul pana la urma. Tin sa mentionez ca apreciez modelul Niva care a fost si va fi pentru o buna perioada o legenda in industria 4x4.
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 17:59
pentru Igor, Dacia 1310 aici nu mai este pentru ca nu se produce, era logic, nu trebuia sa gandesti mult ca sa astepti raspunsul.
Ce tine de Logan or fi ele proaste, dar sunt RENAULT, nu Lada, citeste review-urile rusilor ce fericiti sunt cu masinile lor, dupa aia comentezi ce vrei. Daca sunt asa proaste nu inteleg de ce inca moldovenii nu au trecut pe masini rusesti in taxi????
1
1
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 18:48
BMWPower.MD de la tigani ca tine nam asteptat cuvinte de lauda :) hai wia dute cu romanii si a sa vedem cum te vei simti! sa inteleg ca respecti germanii ca natie da? vrau sa te aduc la cunostinta ce germanii mai bine maninca un c..t decit sa vada un roman!

si care motoare we? tu esti asa precis? we eu vad ca tu la automobile esti ramas pe istoria veche! macar nu te pozori!
2
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:18
Mihai, "moldoveneste" iti explic ca esti prost, f**e-o si suge ce ai de la rusi, sau daca esti asa mare erou arunca un nr de tel sa te sun eu sa vezi tiganii, ce au nemtii iar cu treba asta?
Tu esti prost omule esti prost de ragi si atit, esti prost ca nu stii Istorie blegule, accepti sau nu, etnia e romana vito, moldovean e cetatenie. Cu ce argumentezi ca am ramas in urma? M52B25tu iti spune ceva? M10, S14, M50, M51, M42 iti spune ceva calicule? Sunt motoare in care eu ma joc dar tu nici nu stii cum arata, mars acasa si lasa netul ca nu e pentru tine.
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:19
In liceu ce se preda oaio? Nu limba romana? Tu ai lipsit de bancile scolii
0
1
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:33
BMWPower.MD nu am la inima tiganii! asa ca promit sa nu mai vorbesc cu tine ca imi vars matile!
2
0
Mihail
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:34
Sunt MOLDOVAN! din istorie basarabean ! si nu roman! nici pe departe! graesc MOLDOVNESTE! limba buneilor! nu romana asta pe c are o prefac in fiecare zi! ca romanii is obisnuiti sa sai din p..a in p..a!!
!
2
1
Igor
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 19:51
BMWPower.MD citeste si tu un pic pana in ce an a fost facut 1310... si mai putin citeste ce iti scriu jurnaalele propagandiste care primesc bani sa faca reclama! da' vorbeste cu mecanici si oameni in domeniu!
Si nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris! Nu prea vad unde am slavit eu masinile rusesti! Eud oar am spus ca nici loganurile nu-s asa cum le lauzi TU! Eu is responsabil pt ce scriu, nu pt ce ai intels tu din ce ai citit!
2
1
dimon
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 22:48
nu trebuie de vb cu proshti alt de mihai..eu am zis ca am 17 ani shi ca gindesc mai logic ca tine..asta damu se vede..ii moldovan el,moldovan te-o numit rushii shi te-o analfebetizat ca nu shtii pe ce lume te afli shi care sunt radacinile tale
0
1
dimon
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 22:53
ce compara el industria auto cu satelitii shi rachetele :)))).. noi sovieticii :)/ma mir cum mai scrii corect in romina inca... iar logaul este cu mult mai bun ca o lada.. sta in salon 07 cu rugina damu..shi merge 60000 shi fai remont ...wai eu am zis ca cele mai reushite au fost 2101..uite sta in garaj cu 200000 km mershi shi inca nu are remont facut la motor.. dar restu ..metalalom cu suruburi
0
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 23:06
dimon you`re the man, mai exista oameni luminati.
@Igor, cum am laudat eu logan-urile? Cauta mai atent, cred ca degeaba bagi semne de exclamare daca tragi concluzii in loc sa citesti atent.
0
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 21 Iunie 2011 - 23:08
Eu nu citesc jurnale propagandiste, eu citesc pe forumuri unde se discuta ce gandeste lumea nu publicitatea, degeaba intuiesti gandurile mele pentru ca dai gres, te sfatui sa nu treci la personal pentru ca te faci prieten cu Mihai.
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 22 Iunie 2011 - 05:09
Unii se da atat de destepti si nici macar nu stiu sa scrie corect limba de stat, indiferent de cum o numiti. Gramatica si fonetica e tot una. Celor in cauza le sugerez sa-si imbunatateasca exercitiul scrierii si sa nu mai fie off topic. Pe viitor, poate un moderator va stabili niste reguli aici. Asa sunt si cu legile. Cine nu stie de bun simt, trebuie sa stie macar de frica legii...
0
2
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 22 Iunie 2011 - 11:15
Către MIhai:
Vă rugăm insistent să Vă abţineţi de la ofense, injurii şi exprimări inculte, de orice gen, altfel riscaţi ştergerea în grup a tuturor cumentariilor postate până acum şi blocarea contului (experienţa "expro" de pe platforma veche).

Către BMWPower.MD:
Apreciem contribuţia Dvs. în comentariile ştirilor site-ului, însă Vă rugăm să păstraţi decenţa şi bunul simt în exprimările pe care le formulaţi, chiar dacă ofensele pornesc de la alţi utilizatori.

Vă amintim de asemenea că puteţi chiar Dvs., utilizatorii logaţi, penaliza comentariile nedemne. Dacă vor exista mult mai multe penalizări decât aprecieri pozitive pentru un comentariu, acesta se va camufla automat, în locul textului apărând mesjaul "Comentariu marcat ca spam".
0
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 22 Iunie 2011 - 11:59
Am cam luat foc, imi cer scuze, nu se va mai repeta.
0
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!